Profil resmi değişmiyor ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve MKS-705 tarafından 6 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. MKS-705

MKS-705 User

Modum kolay gelsin,

profil resmini güncellemek istiyorum ama olmuyor siliyorum fotoğrafı siliyorum kaydediyorum, fotoğraf seç yerinden yeni fotoyu koyuyorum eski fotoğraf geliyor, bi el atın yardım edin.

2. yükliyeceğin resim çok büyüktür ondan olabilir. başka küçük boyutlu resimleri denemelisin.

3. MKS-705

MKS-705 User

bunları biliyorum dostum ona göre ayarladım saten 26.kb resim isteneen en fazla 39 kb kapiş ;)

4. Resimin kapladığı alan miktarının az olması yeterli değil , Resim ebatlarınız ( En - Boy ) oranı kurallara uygun olmalı , Aksi takdirde değişmez

Forum Avatarı için Resimin boyutu 200 x 200

Oyun ana sayfasında ki Avatar için 115 x 125 ' den büyük olmamalı

Sorun şu ki ebatları büyük olursa , Resimin kapladığı alan kurallara uysa da resim değişmez.

5. Merhaba ,

Forum için diyorsanız şu anda yüklü olarak gözüküyor. Ayrıca forum için ayrı oyundaki profil için yüklenebilecek resim ebatları , boyutu ve resim türü bilgileri bulunuyor.

İyi forumlar.

6. MKS-705

MKS-705 User

:(( modum beni anlamışsınız ben vidio yapıp atıcam iyi izleyin yinede teşekkür edreim.

bi dakika vidio yapıcam

Vidio burda belirtildiği gibi resim yüklenmiyor eski resim geri geliyor Yardım edin.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 6 Eylül 2014
  7. Merhaba ,

Eski ile yeni arasında ne fark var ? Yani ikiside aynı gibi gözüküyor zaten.

İyi forumlar.

MKS-705 bunu beğendi.
  8. MKS-705

MKS-705 User

Modum dikkatli bakmıyorsunuz istirham ederim sizi... eskisinde klan ismi var [ESM] yeni koyduğumda yok ve kalkan yoğunlaşması var lazerin olduğu yerde de iris var bir tane.

9. Merhaba ,

Farklı bir tarayıcıdan deneyebilirsiniz. Tam olarak neden olduğunu çözemedim.

İyi forumlar.

MKS-705 bunu beğendi.
  10. MKS-705

MKS-705 User

tmm modum k.g. sizi de yorduk gece gece kusura bakmayın, ben farklı bi tarayıcadn deniycm de , konu açık kalırsa olurmu fikri olan biri varsa cevap yazar

11. Merhaba ,

Önemli değil görevimiz imkanlar dahilinde sizlere yardımcı olmak. Şimdilik konuyu açık bırakıyorum.

İyi forumlar.

12. Merhaba Dostum ;

Sorununu çözüme kavuşturamayınca bende merak edip , Kendi Avatarımı değiştirmeye çalıştım , Her şey kurallara uygundu ve resim başarıyla yüklendi yazısı almama rağmen , resim değişmedi :)

Bende Çerezleri silip tekrar denedim , Farklı tarayıcıdan denedim olmadı

Sanırım sorun senin yada benimle alakalı değil , Dark Orbit ' in Forum serverlarında bir sorun yaşanmış olabilir.

Muhtemelen Tez zamanda düzeltilir ( Daha öncede başıma gelmişti ) , Daha sonra tekrar denersiniz , Resminiz bir köşede dursun

ve Ek not olarak ; Resminiz formatını JPEG Yapın , Çünkü PNG ( Şeffaf resim formatı olduğundan ) çok yer kaplıyor :)

13. Nefes

Nefes User

Merhaba

Aynı sorun varmı diye denediğimde her ne kadar aynı sorun varmış gibi gözüksede bende aynısı olmamıştır profil resminizi seçtikten sonra hep aynı resim çıkıyor gibi gözüksede sistem resimde görüldüğü gibi değiştirmekte siz profil resminizi sildikten sonra forumdan çıkarak yeniden girip farklı bir resim yerleştirip deneyiniz.
    Yeni profil resmini yerleştirdiğimde alltaki değişmiyor gibi görünsede değişmektedir bir kez deneyin lütfen ve hatta boyut olarak ilk resimden biraz küçük deneyiniz.

MKS-705 bunu beğendi.
  14. MKS-705

MKS-705 User

tmm modum teşekkür ederim deniycem birazdan ama üstünde çalıştığım bir vidio var onu yapim ilk bunu yapıcam ve sonra size tekrar dan döncem teşekkür ederim.

15. Beyler peki şimdi benim Profil Resmim değiştimi ?

16. Nefes

Nefes User

Merhaba

Sanırım değişmiş bir önceki sanki daha netti bu biraz pastel gibi olmuş yanılıyormuyum sizce.

17. Yanılıyorsunuz simsiyah bir şey yaptım aslında :D ama eskisi gömlekli cigara içen bir adamdı :D

18. kaplan

kaplan User

Deneme profildir.

3 kere değiştirmiş olmama rağmen her seferinde değiştirmekteyim acaba siz başka birşeymi yapıyorsunuz avatarı tamamen silerek farklı bir resim yükleyiniz.

erdem_korkmaz70 ve MKS-705 bunu beğendi.
  19. Yaptım.

20. MKS-705

MKS-705 User

modum vidio da belirttim olmadığını şimdi başka bir vido hazırlıyorm nick değiştme konu içn

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.