Bug / Oyun hatasi Profil Resmi Görünmüyor

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve eskioyuncu27 tarafından 6 Nisan 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. geçen sene iki farklı hesabımdan da aynı konuyu açmıştım.Belki yeni hesaplarda sorun devam etmiyordur dedim profil resmimi güncelledim sonrası malum her şey gitti.Sayfada profil resmi olan yer sayfa yüklenmemiş gibi görünüyor ve bu sorun 2 senedir devam ediyor.Supporta yine 3 farklı hesaptan şikayet ettim hala çözüm yok.(Mozilla,Crome,Maxhton,Yandex,Edge,Opera tarayıcılarının hepsini denedim.Kendi bilgisayarım ve başka 4 bilgisayarda denedim sonuç hala aynı) Sayın forum yetkilileri eski açılmış başlıklara da baktım hepsinde ''hata raporlandı'' demişsiniz ama bir gelişme yok iki senedir.LÜTFEN çözün şu işi.İllegal program kullanıcıları gibi büyük bir problemde değil neden üstüne durulmuyor?Bu oyun,şekil oyunu ve bende ana sayfamda bir bölgenin sürekli yüklenmemiş gibi,karadelik gibi görünmesine katlanamıyorum.Not:Daha önceden profil resmini hiç değiştirmemiş arkadaşlar sizde her şey normal olabilir ama değiştirirseniz dediğimi anlarsınız (tavsiyem ise sakın değiştirmeyin!!!)

2. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Gerekli raporlama işlemi tekrar yapılmıştır, en kısa sürede bu problemden tamamen kurtulacağız. Anlayışınız için şimdiden teşekkür ederim, önümüzdeki günlerde problemin çözüleceği kanaatindeyim.

İyi forumlar.

3. merhaba bugun profil resmimi değiştirdim 115x125 8 kb lık normal bir fotograf kullandım resim uygun dedi fakat değiştirdiğimde resimi göstermiyor.
    **Forumda Link Paylaşımı Yasaktır.
    bu benim profıl linkim yardımcı olabilecek varmı beyler

4. Lyngvia

Lyngvia Guest

Merhaba,

Forum kuralları gereği link paylaşımı yasaktır. Mesajınız düzenlenmiştir.

Gerekli cevap takım arkadaşım Manitu tarafından verilmiştir ve uygun bölüme taşınmıştır.

İyi forumlar.

5. peki sorunun kaynagı nedir resim başarılar kısmında gözüküyor fakat normal pilot profilinden bakmaya çalıştıgımda resim kırık gözüküyor nasıl duzeltebilirim ?

6. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Sorunun neden kaynaklandığı hakkında teknik bir bilgim yok maalesef, fakat kullanıcı kaynaklı bir problem olmadığından siz düzeltemezsiniz. Merkez Ekip tarafından çalışma başlamış olup önümüzdeki günlerde problemim çözüldüğüne dair duyuru paylaşılacaktır. Lütfen sizler de bu konuyu takipte kalın, gelişme oldukça buradan da bilgilendirmede bulunacağım. Anlayışınız ve geri bildiriminiz için şimdiden teşekkür ederim.

İyi forumlar.

7. Belkide 2 senedir ansayfa profil ve profil kısmında resim ve gifler doğru gösterilmiyordu ve artık sonunda doğru şekilde gösteriliyor. :)

FΛŁçΛŤΛ bunu beğendi.
  8. bende şuan hiçbir yerde profil resmi gözükmüyor nasıl düzeldi allah aşkına ????

9. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,
    Son yapılan güncellemenin ardından profil resmi görünmeme problemi ortadan kalkmıştır, ilgili duyuruya buradan ulaşabilirsiniz. İyi oyunlar efenim.
    Lütfen yüklemeye çalıştığınız profil resminin şu özelliklerde olmasına dikkat ediniz;
    maks. resim ebadı: 15KB
    id. çözünürlük: 115 x 125px

İyi forumlar.

10. bende şimdi gördüm teşekkür ederim sayın modum sorun halledildiği için darısı diğer sorunların başına:)

Manitu bunu beğendi.
  11. Bende anasayfada resim bugüne kadar görünüyordu bugün gitti görünmüyor, yıllardı aynı resim hiç değiştirmedim fakat bugün gitti, klan kısmında falan görünüyor sadece anasayfada görünmüyor.

12. Labirent

Labirent Guest

Merhaba,

Sohbet bölümünde konu açıp bize profil linkinizi paylaşabilir misiniz ?

İyi forumlar

13. Sohbet bölümüne konu açıp profil linkini paylaştım.

14. Lyngvia

Lyngvia Guest

Merhaba,

Konuya gerekli cevap takım arkadaşlarım tarafından verildiği için konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.