Program Kullanan Hesaplar

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve *ALMİRA* tarafından 1 Ocak 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. *ALMİRA*

*ALMİRA* User

4-1,4-2,4-3'de yardımcı program (bot) kullanan gemileri kesmek pushıng sayılırmı ...
    bi gemiyi kaç kere kesersek pushıng sayılır ?

2. *Shemie*

*Shemie* User

Evet sayılır, 10 kere kesmek artık pushinge giriyor.

İyi forumlar.

3. *ALMİRA*

*ALMİRA* User

10 kereden az kestiysek adam vurdukça portta doğuyorsa ve 10 dan az kestiysek

4. -KINOY-

-KINOY- User

Oyunun içine ettiniz yemin ederim oyun savaş oyunu adamlar bot kunlansin biz keselim adamları birde geçip pusink desinler bu ne ya bu botlara çözüm bulun yada bırakın keselim adamları

5. *ALMİRA*

*ALMİRA* User

Aga çok mantıksıx adamlar bot kullanıyo biz kesince bizi pusk olmuş oluyo

6. ___Nemo___

___Nemo___ User

SUPPORT 10KREDEN FAZLA KESIN DIYOR ISTER 50EKRE EKSIN BIRI SIZI FOTO CEKOIP ATMAYACAGI SUREYTE KADAR SİSTEM YOK YANI BUYUK HARFLE YAZDDIM BUNU SISTEM SIZE BIRI SS ALIRSA ATARSA FOTOYU OZMAN BAN YERSINIZ

LEYER99 bunu beğendi.
  7. Mcqeen

Mcqeen User

Diyelim 10 kere kestin seni şikayet ederse hem sen hem de kendisi ceza yiyor. Bence kesme sonuçta ceza yersen gemin kapanabilir değmez. Adam 3 günde dizer sen 1 ayda. 9 kere kes ertesi gün yine 9 kere kes.

8. Adam haklı yardımcı program kullananlar 1 senede full+full gemi diziyor sen 10 senede dizersin anca benim gibi (henüz tam dizemedim eksiklerim var :D)

9. o pushing kuralı sadece botlar için değil bazı çok güçlü gemiler kendilerinden güçsüz gemilere musallat olmasınıda engelleyebilir.

10. Mcqeen

Mcqeen User

2008 beri oynuyorum hayla 12 LF4 var. :D 2012 ara vermiştim 1 aydır oynuyorum biraz sıkıldım yine.

LEYER99 bunu beğendi.
  11. ok

12. -KINOY-

-KINOY- User

Admin bu pusnk olayını yetkililere bildirin ve su olaya bir çözüm bulun artık yeter

13. gece 11 kere kestiğim oyuncu tehdit ediyor ya vip çek bana yada seni pushingden gemini banlattırıcam diyerek. banlattırabiliyosan banlattır dedim şuan banlanmış değilimde gemi kesmeyeceğiz artık heralde. o kadar saçma kural var ki bunu ranta çevirdi kimileride