Program mı kullanıyolar?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve тнєℓαѕтѕαмuяαι tarafından 4 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Nasıl oluyor da işaretliyor?

1. Yetenek.

oy sayısı 0
    0,0%
  2. Program kullanıyor.

oy sayısı 5
    100,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar geçen gün çıkan çılgın cubide bi baskın attım.
    Bulduğum ilk cubi grubu 3 kişilikti 1 albay ve 2 zayıf gemi.
    Albay olan kişi beni gördüğü an daldı ve vs atmaya başladık baktım canım azaldı 2. konfim duruyodu ama riske atmamak için ema + kamufle alıp cubinin içine daldım.
    Beklentim albayın beni ararken kaybettiği zamanda can doldurup albayı kesmekti ama emanın etkisi bitip yeniden işaretlenebilir olduğum an adam hiç sekmeden yüzlerce protegit arasından beni işaretledi ve kesti.
    Bu aynı adamla ikinci olayım daha önce de 20kadar uber yaratık arasından bulup işaretlemişti şans diye sesimi çıkarmamıştım.
    Sizce bu işaretleme program mı yoksa aşırı bir profesyonellik midir

2. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

Merhaba

Belkide şans eseri tıklamış olabilir. Eğer uzun süredir oyuncuysa bu taktikleri ve tıklama yollarını vs biliyor olabilir hesabı isterseniz supporta bildirin. onlar program kullanıyorlarsa gerekeni yapacaklardır

iyi forumlar

3. Prophecy

Prophecy User

şans olacağını pek sanmıyorum ben ce de programdır tr3de de var bunlardan..

4. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

Merhaba;

O zaman gerekli kanıtları toplayıp supporta başvurabilirsiniz

iyi forumlar

5. coder545

coder545 User

hiledir , ema suresinde dalmadigina dua et :) adamlara ema insta hicbisey islemiyo.

6. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

Merhaba

konuya gerekli cevaplar verildiğinden kilitlenmiştir

iyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.