Programcılar

Konusu 'Konuşmacı köşesi' forumundadır ve GS©1905™ tarafından 22 Haziran 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. sayın adminlerim ben bu oyunu otoculara inat yilmmadan pes etmeden oynanicm dedim ama oto cubiciler 7/24saat durmaksizn cupi kesiyolr bu dkkadan sonra oyunu biraktim hesabi bosaltim busefer fena yandik....

2. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Oyunu bırakıp bırakmamanız tamamiyle size kalmış bir işlemdir. Belirttiğiniz üzerine oyunda Oyun Kurallarına uymayarak Bot/3.Parti yazılımlar kullanan oyunculara karşı gereken raporlamalar ve bu işlemlerin takibini yapmaktayız. Ne yazık ki Ülke Takımlarında belirli banlama yetkileri olmadığından dolayı bu tip oyunculara karşı gereken aksiyonu gösteremiyoruz. Merkez Ekibin bu tip oyunculara karşı işlem yapmasını beklemekteyiz. Umarız ki en kısa sürede bu tip oyuncular gereken cezai işleme maruz kalırlar.

İyi Forumlar.

3. e yillardir aynı şeyleri diyonuz bakin yıllar oldu merkez diyonz ama yıllardır merkez ha yeni olsa eywallah amma yillardir yıllar oldu farkindamisinz sayin adminim farkindaysinz lutfen soyleyin yillardir aynı yillar

4. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Daha önce de bu tip "Programcılar"a karşı gereken işlemlerin yapıldığını ve tekrar yapılacağını belirtmek isterim ancak bunun ne zaman ve ne şekilde yapılacağının kesin bir bilgisi bulunmamaktadır. Bu tip işlemler Merkez Ekibin gözetimindedir. Ülke Takımlarına gereken yetki verilmesi durumunda gerekli işlemler yapılabilirdi ama ne yazık ki bu yetkiler (insan hata payından dolayı) bulunmamaktadır.

İyi Forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 23 Haziran 2020
  5. Hey!Canlı

Hey!Canlı User

Çok haklısın güzel kardeşim ama bir de şöele bişi var mesela yıllardır yıllar olurken bunun içinde aylardır aylar var buna rağmen değişen bir şey olmadığı için şaşırmamak gerek aylardır botların banlanacağı ayları bekliyoruz gerçekten