Programlar

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by OğlumBakGit, Jul 26, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. merhaba arkadaşlar bildiğiniz gibi türk bayraklı kutular çıktı ve çok güzel ödüller veriyor akşam çarı açık bırakırsam (pet açık) oyundan düşermiyim ?
    birde ek olarak;
    mesela ******************
    ilk1. sonra 2. sorunun cevabı lütfen acil :)

Last edited by moderator: Jul 26, 2014
  2. Ancasin

Ancasin User

Belirli bir süre sonra oyundan düşersin. Arada bir ekrana tıklaman lazım. İkinci sorunun cevabı ise banlanırsın.

3. Merhaba ,

1- Oyunda hareketsiz olarak belli bir süre durduğunuzda sistem güvenlik nedeni ile bağlantıyı kesiyor. Tam olarak bilmiyorum fakat ortalama 15-20 dakika gibi bir süre diye tahmin ediyorum. Ara ara bakıp hareket ettirmeniz gerekiyor.

2- İlk olarak oyuna dışarıdan müdahale eden program yasal değildir. Oyuna dışarıdan müdahale eden ve haksız çıkar elde etmeye yarayan bütün programlar yasaktır.

Bu tür şeylere hiç bulaşmanızı tavsiye etmem.

İyi forumlar.

4. fmodum yani ben sadece dediğim gibi ******************************* herhangi bir haksız kazanç veya bannlanma durumu olabilirmi ?

5. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

SMOD umuzun açık şekilde belirttiği üzere; oyuna dışarıdan müdahale eden hertürlü program ve oyun açıklarını kişi lehine çevirmek faydalanmak yasaktır. Bunlar haksız kazanç sağladıkları için bannlanmanız kaçınılmazdır.

Keyifli Forumlar

6. Hmm tamam pet açıkken oyundan düşebiliyomuyuz ? toplama modundayken ?

7. Merhaba ,

Mesajımda belirttiğim gibi belli bir süre hareketsiz şekilde durunca güvenlik nedeniyle sistem bağlantıyı kesiyor. Yani tekrar bağlantı kur / çıkış ekranı geliyor.

İyi forumlar.

8. Cevaplarınız için teşekkürler konu kilit lütfen :)

9. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

Konuya gerekli cevap verildiğinden/istek üzerine kilitlenmesi uygundur.

Keyifli Forumlar

Thread Status:
Not open for further replies.