/ProjectApi/noInactive.php Hatası

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Atilay2828 tarafından 21 Eylül 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Atilay2828

Atilay2828 User

Merhaba arkadaşlar uzun zamandır oyuna giriş yapmıyordum bi bakayım dediğim zaman giriş yaptıktan sonra
    Forbidden

You don't have permission to access /ProjectApi/noInactive.php on this server.

şeklinde hata almaktayım destek kısmından kaç kere bildirim yaptım ama cevap alamadım bana yardımcı olacak arkadaşlar varmı acaba şimdiden çok teşekkür ederim. Son olarak yeni hesap açtığım zaman giriş yapıyor fakat önceki hesabıma giriş yapamıyorum.

2. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Konu başlığın mesaj içeriğine daha uygun bir şekilde düzenledim.

Geminiz server birleşimi sırasında sıkışmış. Hesabınızın biliyorsaniz id si bilmiyorsanız başka bir hesapla profilini bulup supporta yazınız.

İyi forumlar.

3. Atilay2828

Atilay2828 User

Yardımınız için teşekkür ederim yaklaşık 1 hafta önce support kısmından şikayetimi iletmiştim fakat cevap alamadım ve sorunum hala devam ediyor şimdi tekrar gönderdim inşallah yardımcı olurlar

.Paradoks. bunu beğendi.
  4. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Umarım en kısa sürede sorununuz çözülür.

Sizden ricam supporta başvuru yaptığınız e-mail adresinin SPAM kutusun kontrol etmeniz. Bazen supportun cevabı bu klasöre düşebiliyor.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.