Destek Promerium besleme görevi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve guneslenenyarasa tarafından 7 Aralık 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. arkadaşlar herkes şikayet ediyor ve modlar bunu raporlarına ekliyor benim gibi bir grup insan ise bu görevin seprom bugcularını engellediği için sonuna kadar yanındayız modum bazı arkadaşların da bu görevden çok memnun olduğunu ekler misiniz raporlarınıza

2. Merhaba,

Bu konu hakkında durum değerlendirmesi yapılacaktır.

İyi forumlar dilerim.

3. Bu görevin olması çok iyi oldu sepromlu gemi kalmaz umarım

4. insanlar ne kadar bencil olmuş kurunun yanında yaşda yansın mantığıyla hareket ediyorlar bugu yapan yaptı zaten aldı başını gitti biz cezası olur korkusuyla bu işe yanaşmayanlar kendi çabasıyla gemilerine 200-300bin seprom atanlar ne olacak bu yüklemelerden vazmı geçeceğiz günlük 5k seprom yüklemek için bekleyip durup doğru dürüst kasılamayıp seprom tükenmesin diye çabalayanların ve bu şekilde yükleme yapanların hakkı olmayacakmı tüm hesaplar zaten supportun idaresinde seprom için koyarlar bir limit o limitin üstündekilerin sepromu silinir yada görevi kabul edilmez niye varolan sepromdan vazgeçilsin o zaman sepromu hepten kaldırılsın eskisi gibi sarıtaş kullanılsın bug ve hileciler engellenmek isteniyorsa bu şekilde ters mantıkla olmaz bu iş zamanında buga izin verilmeyecek veya cezaları kesilecekti

★κøπψα$ρøƦ★ ve _HmOk_ bunu beğendi.
  5. DUMAN.

DUMAN. User

200-300bin sepromun fazla olduğunu düşünmüyorum açıkcası o zaman yapmayın görevi çok basit

6. abicim birleştirmeye seprom geldi zaten neden bu kadar sorun ediyorsunuz 200-300bin seprom beslemişsin çok bir şey mi bu? bende 3.7m besleme sildim ama yeni gelen lazerlerle promerıumlu bir şekilde yeni yaratıklara x4 ile 120-140k arası atıyorum

7. Benim lazerlerde ve skylap ta zaten seprom yok ve o görevide yaptım, fakat ezik günlerimden beri roketlere attığım seproma üzüldüm, roketlerde oldukça fazla seprom beslemem vardı.

8. Bu seprom bugı ile seprom besleyenler tekrar aynı şekilde besleyemeyecek mi?

9. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Sizin nezdinde arkadaşlarımıza verilmiş bir cevap olsun bu, yukarıda mesajlarda takım arkadaşım ..-AKDENİZ-.. de dediği gibi konu hakkında değerlendirme yapılacaktır, fakat forum takımı olarak bizlerin herhangi bir müdahale yetkisi yok maalesef. Bu olay tamamen merkez ekibin inisiyatifindedir.
    Ayrıca görevleri yapıp yapmamak kararı tamamen sizlerin elinde olduğu için, dilerseniz beslemelerinizi kullanmaya devam edip görevleri yapmayabilirsiniz.
    Oyunda her türlü bug kullanımı yasaktır, ve her yeni gün gerekli engellemeler yapılmaktadır.

İyi forumlar.

10. üzlmemin sebebi evet çok değil ama sonuçta onları yüklemek için kasılmadan günlerce bekledim ve o günleri bir çırpıda silip atmak emek vermeyen bugla yapmış olanlar için kolaydır bak sende o kadar sepromu silip atmışsın o kararı kolayca verebildinmi sepromu silmeden yapılabilecek hale getirseler iyi olmazmı neyse ben görevi yapmama kararı aldım seprom biterse yaparım ama günlük beslemeye devam ediyorum fazlada kasılamadığım için bitebilirmi bilmiyorum destekleyici açıklaman içinde teşekkür ederim iyi oyunlar

bildiğim kadarıyla bug düzeltildi ama zamanında yapanların yaptıkları yanlarına kar kaldı

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 8 Aralık 2018
  11. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Forum kuralları gereği alt alta birden fazla mesaj atmak yasaktır, bu nedenle mesajlarınızı birleştirdim. Hiç bir oyuncu bug kullanmak ile itham edilemez, bu tutumuzu tekrarlamanız halinde ceza alacağınızı hatırlatırım. Benim de 410.000 seprom beslemem vardı ve bu yeni lazerleri almak istediğim için tereddüt etmeden sıfırladım. Sizler de görevi yapmak isterseniz sıfırlamak zorundasınız, aksi takdirde yapamayacaksınız.

İyi forumlar.

12. Bazen günde 1.000.000 x1 sıkan biriyim besleme dediğiniz nedirki (sürekli online olan oyuncuda elit fazla olmaz).

.Paradoks. bunu beğendi.
  13. sayın modum alt alta mesaj derken neyi kastettiniz anlamadım mesajlardan biri bir başka oyuncuya cevap niteliğindeydi cevaplarıda aynı mesajda yayınlamam lazım bilmiyorum hatalıysam özür dilerim iyi görevler

14. yeni konu nasıl açabilirm

15. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Buradaki Konuyu inceleyebilirsiniz.

İyi forumlar.

16. _HmOk_

_HmOk_ User

Kardeş ben akşamdan akşama giriyorum sırf seprom atmak için birikiyor o zaman benim biriktirdiğim sepromlara ne olacak böyle iş mi olur

17. kardeşim akşamdan akşama giriyorsan zaten görev de yapacak zamanın olmaz sıkma canını

18. yav arkadaş herkeste bir dönem oyunu bıraktım o sırada seprom attım şimdi tam oyuna döndüm bu görev geldi diyor bi baksınlar hesaplarında yeni lazerlerden 5 6 tane olupta sepromu milyonu geciyorsa bugdur bende oyunu bıraktım hicte dönüpte seprom atmadım atmış bile olsam hadi 3 m olsun 4 m olsun 5 m olsun o 5 6 yeni lazerı kasana kadar biterdi zaten 200 300 k olanlar hic bir şey demesin zaten görev bir yere kaçmıyor 1 pazar günü kapı dönerken bitecek yetmeyecektir gayet mantıklı bir görev hic öyle ben her gün seprom attım amma oyuna hic girmedim tarzı şeyleri bırakalım kimse inanmıyor sizlere

19. _HmOk_

_HmOk_ User

Arkadaşım zamanında oyunun açığından faydalansam 3-4-5-6 milyon sepromla mı yetinirim son 2 haftadır oyuna düzenli giriyorum 3 milyon sepromum vardı 1.6 milyon kaldı görev geldi yapmak istiyorum bir yandan da seprom beslememi çöpe atmak istemiyorum oyunun yaptığı bu saçma uygulama beceriksizlik örneğidir kurunun yanında yaşı da yakıyor üstteki arkadaşın bahsettiği gibi ayrıca bir de şu var oyun zamanında bu açıktan yararlananları tespit etti ve 30 gün ban vermekle yetindi sonra hesapları yeniden açıldı oyun zaten bu konunun üstüne düşmüyor görev getiripte görevin koşuluna promerium şartı koyarsa bu sorunu çözmez daha bunun gibi üstünde konuşulacak bir ton konu var da bunlar için can sıkmaya değmez

Son düzenlenen: 9 Aralık 2018
    -ÇOTANAK28_UĞUR- bunu beğendi.
  20. arkadasim bitir oyle yap gorevi aceleye gerek yok zevk almaya bakin ben kimseyi suclamiyorum lakin yeni malzemelerden bol bol var cyborg mimesis almis oyunu biraktiydim ama seprom besledim diyir e kardesim onlari alirken bitmedimi o seprom kac milyon vardi 1.6 m gozume cok gelmedi bu arada o normal bir deger ve sizi zorlamaz bitirisiniz kolaylikla emin olun duzelene kadar siz bitirip girevide yaparsiniz

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.