Destek Promerium besleme görevi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve guneslenenyarasa tarafından 7 Aralık 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Bu mesajı moderatör kimliğimi bir köşeye kaldırarak, sadece bir oyuncu olarak yazıyorum. Bu nedenle söyleyeceklerimin forum takımındaki arkadaşlarımı veya yönetimi bağlamamaktadır.

Öncelikle biz oyuncular gerçekten çok nankörüz. Bunu açık yüreklilik ile belirtiyorum, maalesef ki öyleyiz. Oyun çok sıradan oldu, artık sıkılıyoruz diyorduk, yeni 100 görev geldi hepimiz heyecanlandık. Görevlerin bir çoğunu yaptık fakat ondan da sıkılıyoruz dedik, Yeni Harita, yeni npc'ler, yeni bir gemi ve birçok yeni ekstra şey geldi. Ama yine mutlu olamadık. Yok benim milyon beslemem var, yok benim milyar beslemem var... Görevde herkes yapacak diye bir zorunluluk yoktur. Ayrıca kaldı ki Yeni Gemi olsun, Birleştire gelen yeni materyaller olsun hepsi yeni gelen madenlerden istemektedir. Eee sevgili arkadaşım, alma görevi fakat gir haritaya npc kes, yeni madenleri topla. Beslemen azalınca yada bitince de çok istediğin o görevleri yap. Ama doğru ya kimi zaman üzüm yeme niyetinde olmuyoruz, genelde bağcıyı dövme derdindeyiz...

Mesajımın başında da belirttiğim gibi bu yorum, moderatör kimliğimle değil oyuncu kimliğimle yapılmış bir yorumdur. Konu içerisinde bu şekilde yaptığım ilk ve son yorum olacaktır. Bu nedenle sizlere iyi oyunlar dilerim.

İyi forumlar.

.Paradoks. ve guneslenenyarasa bunu beğendi.
  2. sayın manitu mod madem bu mesajı oyuncu kimliğinle yazdın öyleyse bende sana rahatlıkla şunu söyleyebilirimki bu oyunu oynayıpda senden başka darkı bu şekilde hararetle savunan bir başkası yoktur bu oyundaki her 100 kişiden 99u bu oyunun hatalarından kasmalarından donmalarından buglarından şikayetçi ama bir tek sen darkı dolayısıyla bigpoınt şirketini hararetle savunuyor ve oyuncuları nankörlükle suçluyorsun evet yenilik istedik doğru ama mantıklı olmasını istedik herkesin yapabileceği şeyler olmasını ve tabiki adil olmasını eğer buglardan kasmalardan donmalardan nefret etmek adaletsizlikten ve haksızlıktan yakınmak nankörlükse ben nankörüm arkadaş sanada iyi oyunlar

harami52 bunu beğendi.
  3. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Öncelikle orada ki kullandığım tüm ifadeleri kendim için de kullandığımı bilmenizi istiyorum. Tabi ki donmalardan ve buglardan şikayetçiyim ben de sizler gibi, ve inanın bunu her hafta her gün gerek forum takımı olarak gerek ise üst birimlerle görüşüyor,fikir alış verişi yapıyor ve en önemlisi raporluyoruz. Sanırım sizin bana kızdığınız nokta bu yaptıklarımızı göremiyor olmanız, fakat tüm ekip arkadaşlarım ve ben sizler gibi oyuncuyuz ve sizin de bahsettiğiniz can sıkıcı durumların farkındayız, bu sorunların ortadan kalkması için çalışıyoruz.

İyi forumlar.

4. DUMAN.

DUMAN. User

bence ne olursa olsun promerium besleme görevi kalkmasın madem beslemek istemiyorsunuz yapmayın zorunlu değil sonuçta görev yapmak.

5. sayın modum ben sizin kalbinizi kırmak istemedim ama sizde dahil nankörüz demeniz biraz beni rahatsız etti bizim bütün isteğimiz mümkünse eksiksiz veya çok az hatalı bir oyun oynamak neticede stres atmak için oynuyoruz ama hatalar ve adaletsizlikler bizi daha stresli yapıyor ve tabiki hataların giderilmesinin uzaması işin tuzu biberi sizinde yapabileceğiniz pek bir şey yok bunuda biliyoruz en çok olayı raporlamak sonuçta sizde rahatsız oluyor ve aynı zamanda hedefteki kişiler oluyorsunuz bunu farkediyoruz pek ne yaptığınızı göremesekde dediğim gibi azda olsa farkındayız neyse uzatmaya gerek yok sizde sonuçta bir oyuncusunuz ve sizde bizim gibi daha iyi bir oyun oynamak niyetindesiniz eğer kırıcı laflar söylediysem vede hatalıysam özür dilerim bunun sebebide darktaki son zamanlarda üst üste gelen ve sanki kalıcı olmaya başlayan sorunlar tekrardan özür diler iyi oyunlar ve hayırlı görevler dilerim

Manitu bunu beğendi.
  6. bigbointi savunan sadece mod değil ben de varım benim gibi çok fazla kişide var bu etkinlikten memnun olan sadece birkaç kişi memnun değil modumun dediği gibi git yeni yaratıklarda beslemeni harca görevini yap yani çok basit bir şey 5,6milyon beslemeyi buraya gelip dert yanacağın sürece impulse keserek harcayabilirdin ki en az 6000 rinuks toplardın o da 1 laazer eder sonra kalan görevleri yapardın tertemiz 11 lazerin olurdu boş yere gerginlik yaratık şikayet ediyorsunuz azıcık bunlar ne yapıyor diye düşünün şikayet etmeye programlanmışsınız

7. hariçten gazel okumaya gerek yok ve ben dert yandığım konuda besleme değil onu bir şekilde hallederim zaten beslemeler bitene kadar o görevi yapmama kararı aldığımı belirtmiştim ben oyun hatalarından kasma ve donmalardan şikayet ediyorum ve en önemliside haksızlık ve adaletsiz uygulamalardan özellikle son server birleşiminlerinde yaşadığımız sıkıntılar had safhadaydı sen bunları yaşamamışsan ne mutlu sana gerginlik yaratan sensin üstüne elzem olmayan işe karışıp manitu modun söylediği bir söz alınmama sebep olduğu için kırgınlığımı belirttim ve daha sonrada olayı çözüme kavuşturduk sende takip ettiysen görmüştürsündür sırf yazmak için yazmana gerek yok işine baksan iyi edersin her şeye rağmen iyi oyunlar diliyorum sanada

sayın modlarım bu konu amacı dışına çıkıp tartışma plaftromuna dönmeye başladı bende dahil tartışmaların elemanı olduk rica etsem elinizdeyse bu konuyu kilitleyebilirmisiniz gelen yazıları görünce ister istemez cevap veresim geliyor ve kırıcı olmaya başladık lütfen kilitleyin bu konuyu

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 9 Aralık 2018
  8. Bahsettiğiniz görev nasıl bir şey acaba?
    Yapılması gerekenler ve ödülü nedir?

9. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Konu amacı dışına çıktığı ve tartışma ortamı yarattığı için kilitlenmiştir.

Buradan yeni gelen görevler ile ilgili bazı detaylara ulaşabilirsiniz.

İyi forumlar.

-ÇOTANAK28_UĞUR- bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.