Promerium güçlendirme gereksinimi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Pirate-Of-Sky tarafından 5 Aralık 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Yeni gelen görevlerin arasında Sınırlar Dahilinde diye bir görev var. 10 adet Impulse II yok et diyor ve lazerini veya roketini promerium ile güçlendir diyor. Benim 6m den fazla lazer seprom beslemem var. Görev için bunların hepsini yok sayıp bütün emeğimi çöpe mi atmak zorundayım? Lütfen cevap verin. Ve bu Impulse ve yeni gelen diğer yaratıklar neden bu kadar aşırı güçlü olup veridikleri uridium ve kredi değerleri bu kadar az.

2. Bu durumda olanlar için kötü bir durum iyikide son 1 ay aktif oynayıp 2myi bitirdim olan size oldu

3. aynen öyle çok saçma işte.. 20 full gemi ile kesilen yaratık 5 ile 8 kişiye kutu atıyor :) buna ne demeli.

4. Kardeşim sadece bu sayfada bu konuyu 4 kişi açmış inan milletin artık sabredecek hali kalmadı. Forum modlarımızında elinden ne gelsin onlarda bu konu altında açılan konulara çokta cevap vermiyor bunu fark ettim sadece bir tanesine cevap verilmiş. Elden ne gelir...

İşin kötü yanı birsürü sab gidiyor. Cubi dönerken uri, tp, şeref elde ederken burada ne yapıyoruz belli değil. Hayır bazı şeyler güzelde genel olarak anlamsız bir yenilik oldu bunlar ne yaptığımız belli değil. Bir süre sonra haritalara adım atılmaz.

5. aynen öyle gorevler bıtınce kımse harıtalara bıle gırmıcek bir yaratığı kesmek için harcadığın hasarla 5 kırstalon kesersın

Kara.Panter bunu beğendi.
  6. Yeni cephane ve yeni lazerleri aldığımızda ise o haritanın efendisi oluruz ama o zaman orada kasılmanın anlamı ne olacak ? :D

7. Labirent

Labirent Guest

Merhaba,

Malesef görevi istenilen şekilde yapmak zorundasınız.
    Yaratıklara oyunda denge sağlanmak için konulmuş ödüllerdir. Her şey dengede ayarlanmıştır.

İyi forumlar

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 6 Aralık 2018
  8. Sayın modumböyle bir şey olamaz. Zaten bu kadar sepromu biriktiren bizlerde sepromu heba edip o görevleri yapmayız. Kusura bakmayın da anketlere bakın, yorumlara bakın... Elinizi vicdanınıza koyun sadece şu genel konuların son 1 sayfasına bakın hep olumsuzluklar neredeyse...

Bu bir zorunluluk değil ki. Bunun bir anlamı bile yok. Yani o sarı taş yerine prometid de isteyebilirdi konu sartı taş değil konu koskoca gemilerin görevlerine gidipte lazer güncellemesi falan filan koyulması saçma birde seprom biriktilenleri hiçe sayıp sarı taş denmesi. Madem güncelleme isteniyordu da seprom oslaydı bu kadar basit.

Ama seprom biriktirenlere karşı mecburi bir durum dayattılar ya seprom ya görevler... Benim paraya ihtiyacım var... Sepromlu gezemezsin sen sepromun olmasın destek çek para ver bana para ver... Bence bu.

9. Sepromunu silmek istemeyen arkadaşlar haritadaki büyük yaratıkları (ismini şu an hatırlamıyorum) kessinler ve materyal toplasınlar. Sepromları bitince de görevleri yapsınlar. Bu kadar basit bir çözümü var bunun.

10. Mcqeen

Mcqeen User

Roket beslememdeki sepromu neden sileyim? O kadar emek vermişim. Lazer bir şekilde bitiyor.

11. CRIMINAL

CRIMINAL User

ya dengesi adminim 30 sn de kestiğim cubi 1000 küsür uri veriyor 5 dk da kestiğim yaratık 250 uri veriyor.biz dişe dokunur yaratık ve ödüllerini beklerken sıktığın cephanenin %10'nu karşılamıyor yeni yaratıklar.ikincisi lazere ve rokete sarı taş besleme mevzusu burda resmen seprom bugu yapanlara ders vermek için elle seprom basanları harcamışsınız.yazıklar olsun.bu 3 harita çöp harita,etkinliğin ve gelen yeniliklerin hepsi çöp.hemen de şak diye 60 liraya beyin satışına başlamışsınız.oyuncular her geçen gün sizlere şak diye ders vermeye devam edecek bundan emin olun önceden ana sayfada online oyuncu sayısı yazardı sizler onu kaldıralı 5 yıl oldu yani bunun anlamı oyun sürekli kay kaybediyor,yenilikler ve yamalar bu kaybı daha fazla çoğaltıyor.oyun bayıldı,komaya girdi artık bundan son doğru zamanda şok yapmazsanız hastayı kaybedeciniz.yeni nesil sabırlı olmadığı için böyle zor bir oyunu oynamaz daha doğrusu oynayamaz.ben bu oyunda 1 kaçınız hariç hepinizden eskiyim 5 yıl önceki online sayıları aklıma gelince çıldırıyorum hayırlı işler.

-Star-, KerimBaylar ve iracible123 bunu beğendi.
  12. mikbal1

mikbal1 User

Bence o görev cok iyi olmuş. Millet seprom buguyla milyar milyar seprom beslemiş. Biz gemimize seprom bile bekleyemiyoruz. Sürekli sarı taş besliyoruz. Darkorbit ekibine teşekkür ederim böyle bir şey yaptıkları için.

xxkubixx bunu beğendi.
  13. yapçak bişey yok.yeni lazer şu an çok güzel ve zor elde edilen bişey.ama ilerde koılaylaşabilir belki.ona göre kararını vercen.sileyimmi silmeyeyimmi.benimde roketlerde 900k kadar besleme vardı.sildim.9binden 9 kere daha atacaz galiba yine :D.o kadar dedik seprom deposunu genişletin,seprom üretimini artırın diye onlar gene 5k seprom getirdiler birleştire.dünya tiplerle dolu.

14. bu sınır dahilinde görevi kaç lwl görevi

15. xxkubixx

xxkubixx User

valla dostum ya o sepromdan feragat edip 10 tane x3.5 vuran lazerleri alıp x1 ile 30k sepromsuz vuracaksın(belirli yaratıklara).
    yada sepromlu kalıp x1 le 20k vurmaya devam ediceksin.
    yeni lazerlerin pvpde veya eski haritalarda süper bi etkisi yok.normal haritalarda harcayabilirsin beslemelerini.
    ama sana şöyle diyeyim.yeni haritadaki yaratıkların canı o kadar yüksekki,6milyon seprom 1 günde biter.
    o yüzden çok üzülme.

16. Labirent

Labirent Guest

Merhaba,

Şikayetlerinizi değerlendirip merkeze iletiyorum. Lütfen konuya geri bildirim ile devam ediniz.
    Konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 6 Aralık 2018
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.