Öneri Promerium, Seprom Güncelleme

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve NAZDRAVE_1 tarafından 23 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Seprom Promerium Güncellemeleri Oyun Süresi ile işlesin

1. Evet

70,0%
  2. Hayır

30,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. NAZDRAVE_1

NAZDRAVE_1 User

Merhabalar benim bir önerim var gayette yararlı ve promerium ve sebrom israfını azaltacaktır.
    Aldığımız destekler (güçlendiriciler) DMG-B01 10 Saatlik aldığımızda Desteğin süresi oyuna girdiğimizde aktif hale gelir yani "Oyun Süresi" içerisinde yer alıyor oyunda çıkış yapınca süresi bitmiyor.Şöyle bir şey düşündüm Seprom ve Promerium beslemesi yapıyoruz Kalkanlara ve Jenaratörlere bunlarda Destekler gibi oyun süresi üzerinden kullanılsın ve oyuna girdiğimiz de süreleri bitsin.Ben 50 Seprom beslemesi yapınca kalkana 500 dk ediyor ve oyundan çıkmak zorunda kalıyorum işimiz çıkıyor vs. daha sonra oyuna girdiğimde Beslemem bitmiş oluyor bunun önüne geçmemiz lazım diye düşünüyorum Sebrom çok kıymetli oyunda ve çok zor üretiliyor boşu boşuna sebrom israfı yapmayalım.Oyun Süresi içerisinde kullanılsın Promerium, Seprom Beslemeleri.!

2. Sacrifice

Sacrifice User

Merhaba,

Seprom üretimi kalkan ve jenaratörler için 10 katı zaman veriyor.20 level bir seprom rafinerisi 189 seprom üretirken ortalama 1 saatte kalkan desteği için 1890 dakika süre yapar.Dolayısıyla 1 saatte üretilen seprom 31,5 saat yeterli oluyor.Promeriumda bu daha fazla hele ki. Bakalım diğer oyuncular destek verir mi ama çok gerçekleşecek birşey olarak görmüyorum.

Keyifli forumlar.

3. GREED

GREED User

Ben Beğendim +1 Ciddi Anlamda Tasarruf Olur kesinlikle.

4. NAZDRAVE_1

NAZDRAVE_1 User

Admin herkesin sebrom rafinerisi 20 level değil 31.5 saat diyorsunda 189 sebrom beslemesi yapılınca biz 31.5 saat durmadan oyundamı olalım işimiz çıkar vs. giremeyiz oyuna benim 1 saat sürede üretilen 189 adet sebromum heba olacak sebrom beslemesi yaptıktan sonra işimiz çıkıyor oyunu kapatıyoruz yani ve sadece sebromu kalkanada harcamıyoruz lazer roket var.

5. Sacrifice

Sacrifice User

Merhaba,

Dediğinizde haklısınız fakat oyunda olmadan da seprom üretimi devam ediyor. Şu ana kadar oyundaki seprom ile ilgili şikayetler genellikle lazere yetmediği konusunda geldi.Jenaratörlere sepromun yetmediğini söyleyen bir başka üye olmadı.Dediğim gibi bakalım destek görürse öneriniz bizde merkeze iletiriz.

Keyifli forumlar.

6. DraydiBoy

DraydiBoy User

söyle bir düşün vıp siz bir goli oyuncusunun 3200 anbarı olabilir buda 533 saate bedel yani 22 gün bunu iki veye 3 kere verdigin anda 66 gün e oldumu şimdi ?? elit oyuncular ++++ elitleleşecek böylece oyuncuların kalkana basmak yerine lazerlerede basacak al sana +++++++ ful :) geliştirmelisin konuyu

7. kardeş oynayacağın kadar bas ben 5 tane basıyorum bitmesine 10 dk kala yine basıyorum

8. Seprom konusunda pek sıkıntım yok. 9k basıyon 90.000 dk kafan rahat.

Süre konusunda benim sıkıntım yok ama olsada sorun olmaz :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.