promerium sıkıntı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve SPEED147896321 tarafından 12 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. promerium rafinem çalışmıyor acil yardım edermisiniz acil

2. Merhaba ,

Seviyeler dengesiz olabilir yada gerekli hammadde yoktur. Skylab'ınızın resmini eklerseniz iyi olacaktır.

İyi forumlar.

3. seprom rafinerin promerium rafinerinin ürettiği taşlarını fazlasıyla harcıyor olabilir, bunun çözümü için seprom rafinerisi devre dışı bırakmalısın ya da promerium rafinerinin seviyesini yükseltmelisin. başka bi ihtimalde duranium ve prometid rafinerilerin gerekli sayıda taş üretemiyor olabilir, bunun için de seviyelerini yükseltmen uygun olacaktır, temel modülünü geliştirerekten de gerekli olan enerjiyi skylabına sağlarsın belki de enerji yetmiyordur, göremediğimiz için net bir şey söyleyemeyiz

4. Merhaba ,

Skylab'ının resmini çekerek ücretsiz resim yükleme sitesine yükleyip daha sonra yükleme bitince size verilen direkt yada doğrudan link'i ( Sonu jpg,jpeg yada png olarak biter ) ile konuya eklerseniz genel olarak daha iyi yardımcı olabiliriz.

İyi forumlar.

5. konu kilitleyelim modum

6. Merhaba ,

Gerekli cevaplar verildiği için kilitlenmiştir.

Açık kalan konulara mesaj yazarak kilitleyelim gibi yazı yazmanıza gerek yok hatırlatayım dedim. :)

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.