Promerium üretim sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Fαιяℓιght[P√P]語 tarafından 15 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Skylabımdaki her modül 20 lwl ve hepsi de çalışıyor. sepromu da harcamadığım halde promerium üretimi çok yavaş normalde 1 saatte 2 bin olması gerekirken 4-5 saatte 1 bin üretiyor.Skylaba mı yenilik geldi yoksa oyunda mı bi sorun var?

2. Nefes

Nefes User

Merhaba

Sizde de bu şekilde ise herhangi bir sorun bulunmamaktadır saatlik üretim 1 saatte 2081 adettir ve şuan bilinen bir sorun gözükmemektedir.

3. yalan atacak değilim moderatör akşam 1 de yattım 3 bin küsürdü şimdi 4 bin küsür gerçekten 3-4 gündür var bu sorun

4. Seprom üretimini durdur seprom full olsada üretmeye devam eder

5. full olunca nasıl üretim yapabilir ki hiç seprom çekmiyorum ben depoda tam anlamıyla full ve hala seprom mu üsretiliyor yani?

Bunu deneyeğim cares cale inş. olur bakalım

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 15 Aralık 2014
  6. Nefes

Nefes User

Merhaba

Size bir ithamda bulunmamıştım sadece bu şekilde olup olmadığını sormuştum arkadaşlarımızın yazmış olduklarını uygulayıp düzelip düzelmediği hakkında lütfen bilgi veriniz.

7. Kusura bakmayın yanlış anlamışım galiba.Seprom rafinerisini kapatinca promerum normal üretime başladı. Nedenini ben de anlayamadim.Seprom depoda dolu olduğu halde seprom rafinerisi açık olunca promerium çok az uretiliyor.bu sorunu daha yüksek mercilere ulastirirsaniz sevinirim.

8. Nefes

Nefes User

Merhaba

Sorununuzun cozuldugune sevindim bu bir sorunmudur iletimde bulunacagim iyi oyunlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.