Promerium Üretimi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve legendw. tarafından 3 Ocak 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. legendw.

legendw. User

Dün akşam 22:00 civarı skylab'tan gemiye promerium gönderdim.Kalan promerium 1000 civarıydı. Şimdi ise 2.300 olmuş aradan 12 saat geçmiş. Saatlik üretimi 2081 olan promerium rafinesi anca 1000 üretim yapabilmiş 12 saatte.

2. seprom rafinerinizi kapatın duzelcektir

3. JCToxic

JCToxic User

Seprom Üretmek için promerium kullandığı için olmasın ?

4. Aliens

Aliens User

Seprom tam dolu göstersede yine de kaynak harcamaya devam eder. Lütfen rafinelerinizi (Seprom) kapatarak dolmasını bekleyin.

5. legendw.

legendw. User

Seprom rafinerisi dolu ve kullanmadım. Niye dolu olan kaynağı üretsin ki skylab ?

Teşekkürler cevabınız için. Şimdi yükselmeye başladı ama çok mantıksız bir durum. Niye dolu olan bir rafineri üretime devam eder ki ?

Son düzenlenen: 3 Ocak 2020
  6. JCToxic

JCToxic User

o %100 demek dolu demek değil Üretim yapıyor demek

7. legendw.

legendw. User

9079/9079 dolu demek olmuyor mu şimdi ?

8. MrWho

MrWho User

O %100 yazan şeyin nerede yazdığını göstersene bana bi??
    O yazan şey %100 dolu olduğunu değil ne kadar etkili bir şekilde üretim yaptığını gösterir
    Örneğin 500/9079 iken baktığınız da da %100 yazısını görürsünüz.

9. legendw.

legendw. User

Ben hiç bir yerde %100 diye bir ibareden bahsetmedim. Sadece depolanan miktar üzerinden konuşuyorum.

Şahsi görüşüm; seprom rafinerisi dolu olduğunda üretimini durdurması gerektiği ama manuel yapmak gerek. Hata olduğunu düşünüyorum.

10. Hata değil oyun ekibi skylab'ı böyle tasarlamış. Size saçma gelebilir mi evet. O zaman güncelleme ve fikir havuzuna bunun hakkında konu açabilirsiniz.

11. Aery

Aery Guest

Merhaba,

Cevap veren üyelerimize teşekkür ederim. Dedikleri gibi seprom rafinerinizi devre dışı bırakırsanız üretime başlayacaktır. Farklı bir sorunuz yok ise konunun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi forumlar.

12. legendw.

legendw. User

Konu kilitlenebilir.

13. Krios

Krios Guest

Merhaba,

İsteğiniz üzere konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.