promerium üretiminde hata

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve .SAVASTANRISI. tarafından 25 Ocak 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. skylab hepsi 20 seviye solar modül dahil.Hammaddelerin hepsi yeterince var promerium saatlik 2081 ürettiğini gösteriyor fakat gerçekte çok az üretiyor buda oyun oynamamızı ve gemiyi beslememizi engelliyor.Başka hesaplarda da bu hatanın olduğunu farkettim.

2. uzayl80

uzayl80 User

sarı taşı üretmek için önce temel madenlerin depoları dolsun öyle üretim yap eger temel madenler az ise temell madenlerin miktarı kadar üretim yapar + bütün madenler depo dail 20 levele cıkart + ana 3 temel madenin verimlilik robotu al daha cok üretim yapar onlar

3. Fren

Fren Guest

Merhaba,

Seprom üretimi için Promerium'a ihtiyaç duyuluyor. Promeriumunuzun bir kısmı oraya gidiyor.

İyi Forumlar...

4. Seprom kullanmıyorum full 9079 adet seprom duruyor olduğu halde 2081 promerium üretmiyor uzun yıllardır promerium kullanırım üretim normaldi bu yeni bir hata

5. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Promerium üretimini artırmak için, seprom deponuzu kapatabilirsiniz. Böylelikle seprom üretmek için harcanan promerium depoya aktarılır. Ayrıca deponuz dolu olsa da hammadde üretimi durmaz.

İyi forumlar.

6. depomuz dolu olduğu halde üretimin durmaması yani promerium harcamaya devam etmesi doğru bir iş değil düzeltilirse daha doğru olur cevap için teşekkürler

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.