Promerium

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ~~нαкαη~~ tarafından 30 Mart 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba herkese iyi oyunlar. Bir görev aldım 3000 promerium topla merak ettiğim şey şu en çok hangi yaratığın çöpü promerium veriyor ?

2. DaglıAcS

DaglıAcS User

3. BETERBÖCEK

BETERBÖCEK Guest

Merhabalar,

En çoktan ziyade Boss veya Uber NPC'leri imha edebilirsiniz. Bu tip yaratıklardan çok fazla düşmektedir.

İyi forumlar dilerim...

~~нαкαη~~ bunu beğendi.
  4. ***

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 30 Mart 2019
  5. ogulcano67

ogulcano67 User

Yeni gelen prometheus görevini diyorsan ben böyle yaptım.yaratık kesmek zorunda değilsin.Citadelini al promerium yolla.Tamir robotu alma gemin tamir olmasın.Canını azalt npcye veya radyasyonlu bölgeye.Sonra kendi altına mayın koy.Patla ve kendi çöpünü topla.Bunları yaparken bir portalın yakınında olman iyi olur çöpün kaybolma süresi var çünkü.Kolay gelsin;)

6. BETERBÖCEK

BETERBÖCEK Guest

Merhabalar,

Pushing: İki hesabın kontrollü çıkar için birbiriyle temasa geçmesi olayıdır.
    Bu temaslar kısaca:
    Düşman imha görevleri;
    Maden toplama görevleri;
    Rütbe puanı kazanmak için haksız temas;
    Etkinliklerde öne geçmek için temas...

Bu durumda alabileceğiniz ceza ise BURADA belirtilmiştir. Lütfen bu konuda dikkat edelim. Bu forum resmi oyun forumudur ve resmi bir ortamda yasaklanmış bir şeyi taktik olarak paylaşamazsınız. Bu kez mesajınız düzenlendi, tekrarlamayınız lütfen.

İyi forumlar dilerim...

7. KATALONYA

KATALONYA User

Dostum :D bildiğin uyarı sebebi :D

8. ogulcano67

ogulcano67 User

Benim taktik herhangi bir kurala karşı gelmiyor.Kendini patlatınca tp,şp almıyorsun sonuçta :D

9. BETERBÖCEK

BETERBÖCEK Guest

Merhabalar,

Arkadaşımızın ki sorun değil. Çünkü tek bir hesap ile hiç kimseye bulaşmadan yapılıyor. Başka bir hesaba (Güçlü veya güçsüz) faydası yok. Oyunda öne geçme için de yapılmıyor. Lakin bunu iki gemi yaparsanız sorun oluşur.

İyi forumlar dilerim...

10. .maxpayne

.maxpayne User

bu görev nerde kaçincı seviye ben bulamadım

11. Labirent

Labirent Guest

Merhaba,

Oyundaki tüm görevlere buradan ulaşabilirsiniz.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.