Destek Prometheus anahtarı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve 12345636aa tarafından 23 Kasım 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 12345636aa

12345636aa User

Beyler Prometheus anahtarının birleştimede açılması için bi tur abg kapılarını yapmak gerekiyormuş. Riske atacak o kadar urim yok yapan biri tarifi söyleyebilir mi ona göre kapıları yapacam. Şimdiden teşekkür ederim.

(_ÇILGIN.TÜRK_)(TET) bunu beğendi.
  2. alpha beta gama neyi anlamadın ?

3. 12345636aa

12345636aa User

Bu kapıları yaptıktan sonra spartan gibi düşün birleştirmeden yapma hakkın oluyormuş. Birleştirmeden yapma karşılığında ne veriyoruz onu sordum. Yaklaşık 4000 scrap var çöp olmasın bilmem anlatabildim mi?

4. 4000 scrapı nerden buldun

5. 12345636aa

12345636aa User

gemi full olunca kendiliğinden toplanıyor zaten.

6. Benim de gemim full ama 300 scrap var, demek ki scrap kasmayı bilmiyorum. Nasıl scrap kasıyorsun sırrın nedir yardımcı olur musun bize üstad?

*LİON*[TET] bunu beğendi.
  7. 12345636aa

12345636aa User

tr1 tr5 isen 1 4 de git şuan 40 tan fazla scrap var üstad.

8. nonono20

nonono20 User

Gerçekten abg bitirdikten sonra tarifi birleştire geliyor mu ? Teyitlersen ona göre kapıları açıp yapacağım.

Şayet tarifi sende açıksa yazarsan sevinirim.

9. 12345636aa

12345636aa User

Tarifi dediğim gibi abg döndükten sonra geliyor. Bende o kadar uriyi ziyan etmemek için buraya yazdım kardeş. Tarifi kolaysa dönecem abg yi bakalım daha yazan çıkmadı.

10. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Alfa,Beta ve Gama kapılarını bitirdiğinizde her bir kapıdan 2 Adet Prometheus Parçası alırsınız. Ayrıca Spartan'da olduğu gibi bir birleştirme tarifi söz konusu değildir, her kapı sonunda 2 adet anahtar sahibi olmuş olursunuz.

İyi forumlar.

nonono20 bunu beğendi.
  11. 12345636aa

12345636aa User

emin misiniz ? ben bu bilgiyi chat CM sinden aldım. Yani takım arkadaşınızdan biri bilmeden konuşuyor bence.

12. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Etkinlik kısmına buradan ulaşabilirsiniz. Orada da bahsedildiği gibi Prometheus Parçası görevlerden , Alfa, Beta, Gama'dan ve dükkandan elde edilebilmektedir.

İyi forumlar.

Son düzenlenen: 23 Kasım 2018
  13. adeniza

adeniza User

Haritalar Prometheus sandıklarıyla dolu böyle bir iki tane anahtarla olacak iş değil. Oyuncuyu paymente zorluyor sistem.

14. 3 kapıyı alfa beta gama yapınca veriyor hafta sonu pazar günü yaptım bazen her yaptıgın kapıdan 2 adet bazen 3 kapıdan 1 defada 2 adet çıkıyor geçen hafta ben 16 tane aldım

.Paradoks. bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.