Prometheus geliştikçe hasar düşüyor

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve umut322 tarafından 9 Kasım 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. umut322

umut322 User

bu saçmalık değil d gemi 36 pro 12 tanesi 16 lvl yaptım benden daha güçsüz olan sarı vegaya 15 kere kesildim dahası 200k dan yukarı hasar görmüyorum bunların bana vurduklarında dpm kalmıyor ama aynısı ben vurmaya çalışınca patlamak nedir bilmiyorlar bırak patlamasını dpleri inmiyor 112k burarak tek atış oluyorum tuhaflık yok mu bunda sizce

2. Umut sen ne yaptın öyle.Ne ara yaptın 12 pro yu 16 lvl..Ama senle değilde esas işimiz şu "sarı vega" ile demekki.Proları geliştirmekle uğraşacağımıza "sarı venge" ile kanka olmak daha kolay ve karlı olacak sanırım.Nede olsa oyunda 2x2 4 etmiyor yani "adil " değil:( "l" si fazla gelmiş:)..

3. kerimerim

kerimerim User

Seprom+destek varsa o sarı vega deler geçer aga uzak dur :)

4. ANCESTRAL

ANCESTRAL User

Oyunculuk deniyor ona ne kadar geliştirirsen geliştir adam uçuş düzenlerini nasıl kullanacağını biliyordur instayı ne zaman atacağını ema kamufleyi nasıl kullancağını ve bunun gibi birçok detay. Oyunda haksızlık var diye takmışsınız kendi oyununuza laf etmeden şikayete başvuruyorsunuz aynı sevide kalkan ile sadece vuruşları denerseniz sizin vuruşlarınız daha yüksek çıkacaktır.

ateistkeci bunu beğendi.
  5. ateistkeci

ateistkeci User

Tecrübe işte :)

6. ANCESTRAL

ANCESTRAL User

Aynen öyle :D

7. elektro

elektro User

kardeşim tuhaflık olsada burdakiler sana yardımcı olmazlar :) inan buna

8. Ya O değil de ben pro birleştirdim az önce, dedım birde lvl basayım pro geliştirmeye düşmemiş ama envarterde görünüyor. Bilgisi olan biri cevap verebilir mi rica etsem .Montajda geliştirme de görünmeme sorunu dedır. Bırlestır dedıkten sorna topladım ama montajda geliştirmede görunmuyor sekmelerıde kaydırdım yok. Biri yardımcı olursa sevinirim.

9. Aery

Aery Guest

Merhaba,

Yaptığınız konfi tercihi yanlış olabilir belki çünkü her prometheus geliştirildiğinde kendi hasarının yüzdelik artışı yükseliyor.

Merhaba,

Lütfen karşılaştığınız bu sorunu şuradaki mesajda anlatıldığı gibi açık olarak bize iletirmisiniz.

İyi forumlar.

10. umut322

umut322 User

genellikle avcı konfisi yapıyorum 1.konfi full hız diroitler kalkan 2.konfi kalkan diroitler lazer sanırım yanlış yapıyorum çözüm de bilmiyorum oyunda bir türlü konfi ve uçuş düzenlerine alışamadım zaten çok el becerisi istiyor yapacak bişey yok konu kilitlenebilir modum

11. Aery

Aery Guest

Merhaba,

İsteğiniz üzere konuyu kilitliyorum.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.