Prometheus görevi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve akifbingo tarafından 10 Ağustos 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. akifbingo

akifbingo User

Arkadaşlar merhaba bn tr6 da oynuyorummoyuna geri döndüm şu an prometheus görevlerini yapmak istiyorum ama çok zor attend görevindeyim şu an x1 ile 8,9k vuruyorum haliyle kesmem çok uzun sürüyor elit harcasam mermi dayanmaz benimle aynı durumda olanlar mesaj atıp oyun içi arkadaşlık yollayabilirlermi hem şu pro görevlerini bitiririz hem de başka görevlerde yapabiliriz

2. Aery

Aery Guest

Merhaba,

Lütfen konunuzu bölüm kurallarına uygun olarak düzenleyiniz.

İyi Forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 10 Ağustos 2019
    .Paradoks. bunu beğendi.
  3. Mecur elit harcanıyor o görevlerde.

4. RobinKudin

RobinKudin User

grup bul ben bazen ts den yardım istiyorum ts kur ve bir gruba katıl iyi bir destektir

Elitlen bile sayborgum zor attende gücüm yetiyor.Ayrıca attend zaten zor keserken rakip şirketlerden adamlar gelip patlatıyor...

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 24 Ağustos 2019
  5. vidanjör

vidanjör User

elit harcamssan olmaz zaten

6. єωяıм

єωяıм User

VRU'san yardımcı olurum.

7. Anxiety

Anxiety Guest

Merhaba,

Ekip arkadaşım Aery'nin uyarısını dikkate almadığınız için konunuzu kilitleyerek arşive taşıyorum. Bölüm Kurallarımıza uyarak konu açmaya özen gösteriniz.

İyi forumlar.

.Paradoks. ve Minerva bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.