Prometheus Göreviyle ilgili

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve ROCKONROLLBABY tarafından 5 Ağustos 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar selamlar. Oyuna bir süre ara vermiştim şimdi yeniden başladım ve suan görevler sayesinde 8 prometheus lazeri yaptım. gruptaki bi arkadaşımla konuşurken onda 11 prom lazer olduğunu söyledi ve birleştirmeden hiç almadığını sadece görevden gelenler olduğunu söyledi. Ben de şaşırdım çünkü 10 prom lazerlik görev var burda. Sorum şu bu 11. prom lazer görevi bir etkinlik göreviydi de bitti mi?

2. xArsimAx

xArsimAx User

1 adet de gorwv birlestir diyor onu da gorev saymis arkadasin 10 kill den 1 birlestir gorevi

.Paradoks. bunu beğendi.
  3. Aery

Aery Guest

Merhaba,

Karaşimşek etkinliği görev listesine buradan ulaşabilirsiniz.10 adet görevin verdiği Prometheus Lazeri var bir adette sonraki görevde birleştirmenizi istiyor.Başka bir sorunuzun yoksa konunun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi Forumlar.

4. Tamamdır çok teşekkürler. Konu kilitlenebilir

5. 10 tane ödül olarak görevlerden geliyor. 12.görevde de birleştirden 1 pro lazeri al diyor. Onun dışında karaışık dalgası etkinlik görevlerinde lazer ödüllü görev yok. 10 tane görevlerden aldıktan sonra geri kalan pro lazerleri birleştirmeden elde etmen gerek.

ROCKONROLLBABY bunu beğendi.
  6. Perseus.

Perseus. Guest

Merhaba,

İsteğiniz üzerine konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.