Geri bildirim Prometheus Günleri - Geri Bildirim

Konusu 'Tartışma / Görüşler' forumundadır ve sindbadmoscow. tarafından 28 Kasım 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. ŞahFD

ŞahFD User

2 günde 700 tane abg dönen(!) insanların ellerinde mi kaldı şimdi anektarlar? :)

2. Forumda etkinlik veya herhangi bir durum olduğunda bunun bilgilendirme yazısını siz mi yazıyorsunuz yoksa hazır olarak mı gönderiliyor bilmiyorum. Eğer siz hazırlıyorsanız siz, eğer siz hazırlamıyorsanız hazırlayan ekip ile iletişime geçebilir misiniz ? Yani eğer oyunu hala önemseyen bir kişi bile varsa gerçekten insanlar forumda paylaşılan şeylerden bir şey anlamıyor. Neden diyeceksiniz. Çünkü çoğu etkinlikte olduğu gibi bu etkinlikte de insanlar yine bir çok şeyi anlamadı.

- Prometheus ve şükran günü etkinliği için, şükran günü etkinliği paylaşılıyor ve etkinlik kapağında yeni gelen prometheus gemi tasarımları var. Bu iki etkinlik ayrı ayrı etkinlikler değil mi ben mi yanlış biliyorum. Çünkü etkinlik sayfasında bu iki etkinlik ayrı ayrı paylaşıldı değil mi ? Madem bu iki etkinliğin tarihleri birbiri ile bağlantılı yada etkinlikler birbiri ile bağlantılı neden ayrı ayrı paylaşıldı ve prometheus etkinliğinin başlığına bitiş olarak 3 Aralık tarihi yazıldı ?

- Bir başka ekleme daha yapıyım. Dün kapıdan anahtar atmadığını farkettiğimde genel takvime girip baktığımda pazartesi salı ve çarşamba günleri yani 3 aralık tarihine kadar prometheus günü olarak gözüküyordu. Şuan baktığımda yeniden düzenlenmiş ve artık o günlerde prometheus günü yazmıyor :)

- Haberiniz var mı bilmiyorum. Chromin etkinliği gelecekmiş forumda yazan tarihe göre 3 Aralık günü. Oyun içerisinde haberler sekmesinde aktif etkinlikler yer alır diye biliyorum. Orada hangi etkinlik varsa onun saat olarak geri sayımı yapılır. Şu an orda Chromin etkinliği gelmiş gözüküyor bunu gördünüz mü acaba ? Bir tek orada değil. Oyun ana sayfasında da aynı şekilde :) Ancak oyuna girip baktığımızda birleştir kısmında chromin ile alakalı tek bir şey bile yok. Bunu gören hesap sahipleri chromin kasmak istediklerinde kapıya girdiklerinde chromin atmıyorsa şu an eğer ki yüksek ihtimalle etkinlik 3 aralıkta başlayacağı için atmıyor atmadığını görünce ne olacak peki ? Yada tam tersi yine tarih olarak 3 aralık yazıldı ama etkinlik erken başladı.

- Etkinlikler geldiğinde lütfen sadece tarih ve kapak resmi değişikliği yapmayın. Etkinlik içeriği aynı olabilir ama insanlar sadece buraya girdiklerinde bilgi almak istiyor. Ben dahil çoğu kişinin prometheus anahtarları açılmamış bir şekilde kaldı ne yazık ki ve yapılan tek şey takvimden prometheus gününü silmek.

- Dediğim gibi bu sadece sizinle alakalı bir durum olmayabilir. O zaman bildireceğiniz birisi varsa eğer lütfen forumda oyuncuların istek ve görüşlerini dikkate alsınlar bir kere girip okumaları yeterli.

Dr.R-Dunkirk bunu beğendi.
  3. yapmazlar knk yapmazlar.bildiğimiz darkorbit umurlarında değilki.adam kazanacağı parayı kazandı şimdi bunlar mağdur oldular diye bakar mı.

#Türk! bunu beğendi.