Geri bildirim Prometheus Günleri

Konusu 'Tartışma / Görüşler' forumundadır ve sindbadmoscow. tarafından 28 Kasım 2024 16:00 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. sindbadmoscow.

sindbadmoscow. Community Team Team Darkorbit

Merhaba Uzay Pilotları,

upload_2024-11-28_15-6-46.png

Konuyla ilgili görüş ve düşüncelerinizi bu konu başlığında paylaşabilirsiniz.

İyi eğlenceler..

DarkOrbit TR Takımınız

Resmi Açıklama
    SSS

HakVersşnCezasını bunu beğendi.
  2. modum acaba hangi kapılardan elde edebiliyoruz anahtarları?

3. abg

»вαвuя•ѕнαн« bunu beğendi.
  4. Birlikte 29 Kasım - 2 Aralık 2024 tarihleri arasında Prometheus Günü'nü kutluyoruz derken 2 aralık dahil mi malum forumda bu bilgiler sorunlu paylaşılıyor genelde 1 gün öcnesinden bittiğ ide oluyor etkinlikler 1 aralık 23:59 da mı 2 aralık 23:59 da mı biter?

5. @sinbadmos
    Adminim 4 arkadaş Toplama çıkarma işlemi ile girdik, e=mc2 sonucuna vardık ama 4 ateist arkadaşa da sorduk bu fıyatları kanıtlayamadılar. Çok afedersiniz ama bu ne :)

Bakkal Erdal abiye sordum dediklerini aynen aktarıyorum :D
    1 haftalık olanlar sımdıki fiyatlar
    1 aylık olanlar gelecekteki zamana göre ındırımlı fıyatlar. Sonra oturduk çay içtik hep amarigan oyunu dedi anlatamadım çinliler aldı dıye:D

Son düzenlenen: 30 Kasım 2024 02:23
  6. @sindbadmoscow. OYUNDA GANİMET ANAHTARI BUGU VAR SUPPORTA ATILAN MESAJI KONTROL EDİN !!!

7. etkinlik bu gece mi yarın gece mi biticek ?

8. Rigel

Rigel User

Benim gemim oyunda perşembe günü yapılan hatalı senkronizasyon sonrası Test3 sunucusunda kaldı. Halen hesabımın kurtarılmasını bekliyorum. Ödeme indirimi ile kapı etkinliğini kaçırdım. Telafi olacak mı; elbette hayır! 2 haftaya kurtarılırsa şanslı sayacağım kendimi.