Prometheus hakkında.

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by dolubey, Nov 26, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. dolubey

dolubey User

Selamun Aleyküm

1-öncelikle prometheus günü başladığında iridium almayı düşünüyorum benimde şu an 150.000 üride anasayfamda gelen %33 'lük bir indirm var bunu prometheus günü alsam bana sadace 150.bin üri mi gelir yoksa 150.000 Uridium 500 EE + Defcom gemisi + Hercules tasarımı gelir.,
    2-Ayrıca burda bahsi geçen hercüles tasarımı 1 adetmi yoksa bütün diroidlerim için mi gelecek
    3-Ayrıca bunu %33 luk indirim + pazar günkü katlayıcı ile yani örn:x2 - x3 mega happy hour ilede birleştirip 450.000 üri alabilirmiyim
    4-Ayrıca bunu happyhourda aldığımı ve üridium 450.000 geldiğini varsayarsak hercules tasarımının da birtane geleceğini varsayarsak hercüles x3 saatinde 3 tane mi yoksa yine birtane mi gelecek.aynısı EE içinde geçerli
    5-Ayrıca bu kadar soru sorup kafanızı şişirip 'altı üstü bir üridum çekicek ahiret sorusu soruyor ' dedirtecek seviyeye getirdiğim içinde şimdiden özür dilerim. :):):)

2. 1-500 GG + defcom gemisi gelir bir sıkıntı olmaz :)
    2-Sadece 1 adet..Komple vericek halleri yok tabiki :)
    3-evet 450 bin uridium olarak gelicek ama büyük bir ihtimal sadece 500 gg ve defcom gemisi gelicek yani bunlar katlanmıcak uridium katlanıcak sadece yinede tam emin değilim modlar veya support daha iyi bilir
    4-dediğim gibi bu konuda tam emin değilim fakat büyük bir ihtimal sadece uridium için geçerli olucaktır..Yinede kesin cevabı bekle
    5-Bende zamanında çok sormuştum bi problem yok :)

dolubey likes this.
  3. dolubey

dolubey User

peki defcom gemisi nedir
    peki defcom gemisi nedir yahu ?:D

4. Eskilerde unutulan ama yenilenip özellik eklenerek yeniden oyuna eklenen gemi.

YamatoDefcomVengeance (referans)
    Hız260340380
    Lazerler81210
    Roket Fırlatıcı111
    Jeneratörler12810
    DP160,000150,000180,000
    Kargo10008001000
    Ekstralar222
    YeteneklerGezi Modu
    5 sn için 400/sn
    45 sn bekleme süresi
    Mükemmel kamuflaj
    20 sn
    240 sn bekleme süresi
    Tasarımları Kullanabilir

5. Defcom darkorbitin eski bir uzay gemisi daha sonradan kalktı..İşte arada sırada satışta oluyor nostaliji yapmak isteyenler için..Bİr ayrılıcalığı yok yani :)

6. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

herkul 1 gelir 150 x 3 450 k uri gelir ama x3 saatinde cekerseniz

dolubey likes this.
  7. dolubey

dolubey User

yapma yahu onu biliyorum da o geamiye ben hatta 32 binlik derdim 32 bin krediye satılırdı :D tabii 8 yıl önceydi bu :D ayrıca darbe puanı 16 bin di yanlış hatırlamıyosam :D

8. şuanda özellikleri değişmiş olabilir ama pek bilgim yok :)

9. Üstte yazıyor :rolleyes:

10. vengeance transfer ne oluyor onu anlamadım ?

11. Normal tasarımsız vega ama onu niye yazmışlar hiç bilgim yok.

Ek: Sanırım diğerleriyle aradaki farkı karşılaştırmak için.

12. dolubey

dolubey User

Fm soruma biraz daha geç cevap verirse biz burda nostalji yapıp bi balık yapıcaz mangalda sohbet felan :D

13. FM değilim ama hangi soru kaldı :)

14. dolubey

dolubey User

benim %33 lük indirimimle birleştirilebilr mi ayrıca bi Fm den duymak garantiye almak gibi oluyor :D

15. aynen o konuda katılyorum fakat onlarda bazen yanılabiliyor :D

meselam.Şu şirket tasarımları var ya hani %7 hasar veren bi ara modlar onlar hem düşman şirletelere hemde npclere hasar veriyor dedi herkes aldı daha sonra bir yanlışlık olmuş sadece düşman gemilerine %7 hasarı var dediler :D

dolubey likes this.
  16. Matematik sorsan bu kadar zor olmazdı :D

Yetkililerde insan hata yapma payıda olabilir :)

17. dolubey

dolubey User

Al sana matematik :D
    Saat te 2 kere ama Saniyede 1 kere meydana gelen nedir?

18. Akrep, yelkovan, diğeri belirsiz :D Bilmece bu matematik değil :)

Log(1x1)=? budur :D

19. yalnız konu iyice geyiğe sardı piknik yapalım bari :D

20. Merhaba ,

Buradaki konuyu dikkatlice okursanız yardımı olacaktır.

İyi forumlar.

Thread Status:
Not open for further replies.