Prometheus hakkında.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve dolubey tarafından 26 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. dolubey

dolubey User

çok kez okudum ama bana gelen indiirm le alakası olmadığı için sana danıştım modum çarpan tutuyor ama indirimimden ve hercülesin kaçı gelecek ee katlanacakmı onlar yazmıyor

2 gate eder :D ayrıca benim sorumun cevabı 'A'

Son düzenlenen: 26 Kasım 2015
  2. Merhaba ,

Oyuna girdiğinizde açılan %33 indirimli teklif penceresi üzerinden giderek x3 süresi içinde alım yaparsanız 150.000 x 3 = 450.000 uridium gelir. Diğerleri tek adet olarak gelir.

Yani ;

450.000 Uridium + 500 EE + Defcom gemisi + Hercules tasarımı

İyi forumlar.

3. dolubey

dolubey User

tasarımın tamamımı tasarım ???
    yoksa bi hercüles mi

tasarımın tamamımı tasarım ???
    yoksa bi hercüles mi

4. Merhaba ,

x3 zamanı aldığınızda sadece uridium miktarı katlanır.

450.000 Uridium + tek sefer 500 EE + 1 adet Defcom gemisi + 1 adet Hercules tasarımı

İyi forumlar.

5. dolubey

dolubey User

kitle modum kitle alasım kalmadı :) saol teşekkür ederim ilgilendiğin için de ilgilenen arkadaşlara ayrıca teşekkür ederim Allah Hepinizden razı olsun

6. Merhaba ,

Son karar sizin almak isterseniz alırsınız istemezseniz almazsınız. :) Fakat x3 zamanı alında 3 tane Hercules verecekler diye beklemeyin derim. :)

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

dolubey bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.