Prometheus Hakkında

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve brnnl444 tarafından 29 Temmuz 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. brnnl444

brnnl444 User

Merhaba gemim

Cyborg
    10 iris 16 level 10 spartan
    36 tane prometheus lazeri

sadece seprom beslemeli x4 ile ortalama kaç k atar ? 70 ile 140k arasında arasında geziniyorum x4 ile bu normalmi normal 16 seviye lf4 lazeri ile 80k 100k arasıydı ama bunda bazen 58 leri 65 leri görüyor sizce hangi lazerleri takmalıyım ? hangisi daha iyi ? bana yardımcı olurmusunuz

2. BADBOY666

BADBOY666 User

Kesinlikle tartışmasız olarak oyunun en iyi lazeri prometheus lazeridir her 5 saniyede 5. lazerde kritik vurması sonucu vuruşu bambaşka bir boyuta taşıyor. artık lf4 geliştirmeler vs. eskisi gibi önemi kalmadı prometheus takmanı tavsiye ederim

3. Aery

Aery Guest

Merhaba,

Prometheus lazeri anlık kritik vuruşu açısından diğer lazerlere göre daha avatajlı diye biliyorum tabii ki diğer üyelerinde tavsiyelerini dikkate alabilirsiniz.

İyi Forumlar.

4. Temel olarak hesaplarsak LF4 magma diğer oyunculara 217 hasar verir, pro ise 210 verir. Ama pronun avantajı şu her 5 saniyede bir ekstradan 200 hasar vermesidir. Yani 5.saniyede 410 hasar verecektir. Tercih size kalmış. ;)

5. Yanlış düşünüyor olabilirim ama bence full gemilerde prometheusdansa hp lf4 daha çok işe yarar. Nedenini şöyle özetleyebilirim ki full gemiler baskına gittiğinde ortalama bir gemiyi 3 4 saniye icinde zaten patlatiyolarlar. Bu nedenle prometheusun bonusu aslında kullanılamıyor. Hp lf4 daha fazla vuruyor ve full hp lf4lu gemi %17.5 dp takviyesi alıyor ki bu değer hiç de az değil. Veya mesela klanca baskına gidildigi zaman zaten 2 3 saniye bilr sürmüyor bir geminin patlamasi. Tabi bu benim düşüncem yanılıyor da olabilirim

6. Baskında öyle ama klan savaşları gördüğüm kadarıyla 20 30 saniye filan sürüyor , benim sorduğum full + full kişilerin bazıları hp lf-4 ve prometheus lazerlerini birlikte kullanıyorlar , full pro yapan da var tabi ki , artık o oyuncunun kararı . Bende şahsen senin gibi düşünüyorum , pro lazerlerinden ziyade hp lf-4 leri fullemeye çalışıyorum .

Ha tabi kullanılan gemi de önemli . Ben hammerclaw oyuncusuyum , zaten %25 DP bonusuna sahip bir gemi full hp-lf4 ler ile baya baya tank haline gelecektir , ancak çoğunlukla sayborg kullanan biri olsam pro lara öncelik verebilirdim

7. Klan savaşları 20 30 saniye değil aslında 1 dakika sürenler bile var ama durum şöyle. Klan savaşı yaparken örnek veriyorum biz 4 kisiysek dördümuz de aynı gemiye sıkarız ve tek tek düşürürüz gemileri. tTabi daha farkli teketek savaşlar da oluyor ama geneli böyle. Hal böyle olunca sıkılan gemi anca 3 4 saniye dayanabiliyo ;). Bildiğim kadarıyla da bu prometheusun bonusu aynı hedefe her 5 saniyede bir bonus vuruyor. yani örnek a gemisine sıktım 3 snde patladi b ye 2 sn sikcam sonra bonus gelcek diye bişey yok maalesef 0 dan başlıyor. Kasilirken prom çok iyi bir seçenek ama bence savaşta hp lf4 hepsinden iyi

8. 0 dan başladığını sanmıyorum . Benim gözlemlediğim kadarıyla , ne olursa olsun 5 saniyede 1 bonus hasarı aktifleşiyor gibi geldi . Eğer lazer topu miss vurursa prometheus ta gecikme oluyor mu emin değilim

9. Yazdıklarınız üzerine kristallonlar karşısında denedim. Evet haklıymışsınız sıfırdan başlamıyor ama şu dikkatimi çekti. Sanki her 5 saniyede 1 değil de her 5 salvoda bir gibi bonus aldım. Örnek veriyorum ucb rsb mixleyince yaklaşık 3 4 saniyede yeniden şarj oldu. Sanırım her 5 salvoda bir vuruyor ve aktarılıyor haklısınız

10. Anladım , açıklama kısmında 5 saniyede 1 diyordu bunun sebebi sanırım normal şartlarda saniyede 1 kere lazer atışı yapılıyor , ama dediğin gibi rsb ile karıştırınca daha kısa sürede 5 tane atış yapmış oluyorsun , bende bunu bilmiyordum söylediğin iyi oldu , iyi gözlem teşekkürler

ROCKONROLLBABY bunu beğendi.
  11. Ne demek ben de sizin sayenizde öğrendim size de teşekkürler :)