prometheus kutuları

Konusu 'Konuşmacı köşesi' forumundadır ve 1feder tarafından 28 Kasım 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. 1feder

1feder User

arkdaslar siz ne cıkardınız merak ettim ? bana x2 lazer cıktı

2. 80 adet açtım oyundaki tüm tasarımlara sahibim denilebilir nerdeyse tüm karbonit dusklight ve bir zamanlar 15 öldürme efektli selestial sayborg felan . 80 adetten 14 tanesi 10bin uri attı kalanı ise x2, x3 lazerleri felan bildiğimiz obsidyen içeriği var gibi geldi bana açmak yada açmamak çok birşey kaybettirmiyor denilebilir yinede droid düzenleri ve oyundaki tek sayılabilecek inferno şimşek muazzam durjuyor

1feder bunu beğendi.
  3. 1feder

1feder User

abg mı yoksa zeta mı kararsız kaldım da 400k uri var ondan sordum tşk

4. İbrahim13

İbrahim13 User

full abg dön

1feder bunu beğendi.
  5. Amacını söylesen ona göre cevap verelim , full prometheus değilsen sadece zeta ..

1feder bunu beğendi.
  6. 1feder

1feder User

full pro değilim 33 arge vede az once alpa yaptım tasarım verdi

7. Zetalardan x2 günlerinde 50 yeşil anahtar ve 100 günlük dosyası alıp seri bir şekilde prometheus yapabilirsin. Havoc cabası. Diğer kapıları sadece Kronos x2 günlerinde yaparsın (Spartan tasarımı için). 10havoc+10hercules olup Spartan tasarımını aldıktan sonra full ABG dönebilirsin (Bölünme kristali ,spartan için gerekli). Geliştirmeler için acele etme derim, prometheus birinci önceliğin olmalı.

1feder bunu beğendi.
  8. Carbonit hekate, İnferno venom, kararsız lf4.

9. 1feder

1feder User

evet en dogrusu bu .. inferno pusat cıktı ama kullanmıyorum tabı kılıtlenmesı uygundur

10. ZAHİЯ

ZAHİЯ User

anahtarları nereden elde edebiliriz

11. Titan.

Titan. Guest

Tasarımlarda sadece en çok kullandığım geminin tasarımını çıkartmadım :d çıldırıyorum desem yeridir.

1feder bunu beğendi.