Bug / Oyun hatasi Prometheus lazer birleştirdim envantere gelmedi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve DalinDalin tarafından 3 May 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. DalinDalin

DalinDalin User

Pro lazer birleştirdim topla dedim pro lazeri aldın dedi 13 pro vardı ama son birleştirdiğim gelmedi ??????????????????????????????????????

Yükseltme kısmında gözüküyor 1 level olarak 14. ama envanterimde yok

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 3 May 2020
  2. _Zeronix_

_Zeronix_ Guest

başka gemiye düşmüştür,tek tek hangarlarını kontrol et.

ateistkeci bunu beğendi.
  3. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Şikayetiniz için hangar bölümüne tekrar bakmanızı rica edeceğim. Ayarlar bölümünde "yeni nesneleri otomatik donan" seçeneği aktif ise otomaktik olarak anlık olarak kullandığın gemiye geçmiş olabilir. Gemilerinizi kontrol ediniz Ayrıca Envantere geldiğinden emin değilseniz, bunu rahatça görmeniz için Aşağıdaki seçenekleri takip edin

İlgili alanlara tıklayarak geminizde kaç adet prometheus lazeri olduğunu görebilirsiniz.

Ayrıca Birleştir dedikten sonra al butanuna tıkladınız mı ? Eğer bunları kontrol ettikten sonra gene geminizde olmadığı görürseniz Seyir defterinde birleştirme kısmının harcadığı eşyaların fotoğraflarını alıp Support ekibimiz ile iletişime geçmeniz gerekmektedir.

Support ile Nasıl İletişime Geçerim S.S.S

İyi Forumlar.

Themis. bunu beğendi.
  4. DalinDalin

DalinDalin User

buldum lazeri phoenixte kalmış :D

5. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Konuya gerekli cevap verildiğini düşünüyorsanız konunuzun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi Forumlar.