Prometheus Lazer Vuruş

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve Xponie tarafından 31 Temmuz 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Xponie

Xponie User

Arkadaşlar bl haritasında görüyorum bazı oyuncular 400 500k sıkıyor bendede 30 tane pro lazer var sepromlu o kadar sıkamıyorum öyle sıkmak için geminin içi komple pro lazermi olması lazım yoksa bendemi bi problem var ?

2. tgs781

tgs781 User

bu vuruş gücü kullandığın gemiye arge dağılımına desteklerine kullandığın cephaneye göre değişir mesela bl haritasında en güçlü cephane A-BL lazeridir. ayrıca grupta isen grup bonus hasar desteği de bu vuruş gücünü etkiler.

3. 44 argeyim abl sıkıyorum sorum 400 500 k yı görebilmek için full promu olmak gerekiyor yoksa bende mi bir problem var

4. Aery

Aery Guest

Merhaba,

Karaşimşek Dalgası etkinliği çerçevesinde
    A-BL cephanesi 8 kat vuruyordu.Fakat şu an etkinlik bittiği için normal 4 kat hasara geri döndü.Fakat yine bu kadar vurabilmesinin farklı bir nedeni ise
    SCA-C Cephanesinin 6.5 kat hasar vermesidir.

İyi Forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 1 Ağustos 2019
    Manitu ve .Paradoks. bunu beğendi.
  5. WolfWar

WolfWar User

O kişiler A-BL cephanesi kullanıyor olabilir.