Prometheus Lazeri envanter sorunu

Konusu 'Teknik Konular' forumundadır ve DERBEDER|AsL| tarafından 23 Aralık 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. sabah prometheus lazeri birleştirdim sonra topla dedim hangarı açıp droide yerleştirmek için baktığımda lazer gözükmüyor yukardan genel envantere bakıp silahları seçince orda gözüküyor ama droide yada gemime koymak istediğimde lazer ortada yok :) ne yapmam gerek bu sorunla karşılaşan var mı

2. Mr.User

Mr.User User

otomatık başka bır hangara eklenmış. tek tek kontrol et.

DERBEDER|AsL| bunu beğendi.
  3. oben

oben User

birleştir yaptığında hangi hangarda isen oradadır birleştirdiğin malzemeleri otomatik donanmaması için ayarlar/ gameplay /yeni malzemeleri otomatik donan.tiki kaldırın.

4. Aery

Aery Guest

Merhaba,

Başka bir hangarda kullanıyor olma ihtimaliniz var mı eğer yok ise supporta sorununuzu iletiniz.

İyi forumlar.

ÖFKELİ34 ve DERBEDER|AsL| bunu beğendi.
  5. benımde şöyle bi durum var gemimde 49 prometeus var ama ben emınım yani 48 tane olması gerektiğine 49. nereden geldi çözemedim hala etkinliklerde prometeus verıyor muydu size sormak isityorum

6. Krios

Krios Guest

Merhaba,

Seyir defterinizi kontrol edebilirsiniz.Yakın zamanda alınan veyahut birleştirilen bir prometheus lazeri ise ne zaman aldığınızı öğrenmek için Support'a danışabilirsiniz.

İyi forumlar.

ÖFKELİ34 bunu beğendi.
  7. Birleştirdiktten sonra gerekli malzemeleri alıp da hangarına pro lazeri atmayanların olduklarını görmüştüm. Support'a başvurup çözüme kavuşturmuşlardı.

8. teşekkürler buldum konu kilitlenebilir

9. Aery

Aery Guest

Merhaba,

İsteğiniz üzere konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.