Prometheus lazeri hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve HammerleagerV2 tarafından 9 Aralık 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Prometheus lazerinin özelliği(5 saniyede bir bonus hasarı.) her türlü düşmana karşı mı çalışıyor yoksa sadece npc lere mi vuruyor ? Sadece npc lere vuruyorsa eski haritada da işe yarıyor mu acaba??

2. Her türlü hedefe karşı çalışıyor.

3. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Prometheus lazerlerinin bonus dağıtıcı hasarı PVP ve PVE içinde geçerlidir.

Üyemize yardımları için teşekkür ederim.

İyi forumlar.

Makinist.57 bunu beğendi.
  4. promerium beslemesini istedigi görevi degişritirn artık bunu yukarı birimlere iletin güç bela biriktirdigimiz sepromlara nasıl kıyacaz 4 mılyon sepromum var şunu seprom besleme yapın herkes faydalanabılsin

5. Labirent

Labirent Guest

Merhaba,

Bu konu hakkında merkezin haberi vardır. Herhangi bir duyuru gelirse bilgilendirme yapılır.

İyi forumlar

6. Silmeniz gerekmez siz de besleme bitene kadar yaratık kesin istenen hammaddeleri biriktirin.

.Paradoks. bunu beğendi.
  7. DUMAN.

DUMAN. User

Ben de o şekilde yaptım.

8. kardeşim günde yaklaşık 5 saat oyun oynuyorum gerisi iş güç ve bu besleme bende yaklaşık 4 yıldır var ve sadece teror kapısında 1 bucuk mılyon seprom ve elıt harcadım ve teror kapısından sonra oyuna çok az girip sadece besleme yaptım benım gibi böyle oynayanlar vardır mutlaka

Makinist.57 bunu beğendi.
  9. İşin özü görevler sadece 10 lazer veriyor gerisini birleştirden almak zorunda oyuncular bence siz de harcamayıp birleştirden alın ya da etkinlik falan çıkarsa onu bekleyin. Birleştir kısmından lazer almak biraz zor istediği yaratık parçasından dolayı ama yapılmayacak bir şey değil.

10. Ya bi gidin 4 milyon besleme olurmu hiç. Görev kesinlikle değişmesin...

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 11 Aralık 2018
  11. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Mesajınız tarafımca düzenlenmiştir, lütfen kullandığımız ifadelere dikkat edelim.

İyi forumlar.

12. kardeşim 200 milyon beslemesi olan gemiler vardı ona inanıyorsun banlanmasını istiyosunda el emegi 4 milyon beslemem var ona mı ınanmıyorsun

13. 200 milyon beslemeye inanmıyorumki hepsi bug

14. emremeran

emremeran User

arkadaşa katılıyorum bende aynı durumdan madurum 2.5 milyon beslemem var el emeği göz nuru bununla ilgili hesabımda kontrol edilebilir ben seprom beslememi nasıl sileyim peki yardımcı olunması lazım bu konuda

15. nasıl 2 günde 90k birikiyor ?

16. 90k vuruş demek istemiş yoksa 9k birikiyor 11 günde de hiçbirşey yapmazssan sadece sevk edersen 45-50k olur oda 450-500k vuruş olur.

17. Yanlış söylemişim günlüğü 9 k diye 22 günde 1 m laaer atışı birikiyor

18. bende besmele yok nasil alicaz

19. Labirent

Labirent Guest

Merhaba,

Skylab üzerinden yada oyun içi kargo kutularından biriktirip zenginleştirme ile besleme yapabilirsiniz.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.