Prometheus Lazeri Hakkında

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve Yescoop tarafından 1 Mart 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Yescoop

Yescoop User

Arkadaşlar 17 level oldum Prometheus görevlerini yapıyorum suan 6 tane prometheus lazerim var. Bu lazerlerin 5 vuruşta özel hasarını vurması için gemiye mi yoksa droite mi takmalıyım ?Yoksa her ikisinde de vuruyor mu ? Şuan droitte takılı sanki ekstra hasarı atmıyor gibime geldi.

2. Fresk

Fresk User

Diroitlerinize takmanızı öneririm. Ayrıca prometheus lazerleriniz arttıkça ekstra hasarlı vuruşunuzu ayırt etmeniz daha kolaylaşacaktır. Bir diğer test etme yolu ise x4 cephanesi sıkarak arada vurduğunuz kırmızı gözüken x4 ün hasarına iyi bakın diğerlerinden bir tık fazla olacaktır. Örneğin bende 16 tane prometheus lazeri var farkını çok net görebiliyorum. Unutmadan her 5 vuruştan 1 tanesi ekstra hasarlı vuruşunuz olmaktadır. İyi oyunlar.

3. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Takacağınız yer fark etmemektedir, lazerleriniz sayısını arttırdığınızda bu ek hasarı çok daha net görebileceksiniz.

İyi forumlar.

Fresk bunu beğendi.
  4. Charon80

Charon80 User

nasıl fark etmemektedir? droit seviyesini ve geliştirme levelini hiçe sayıyorsun.

5. Labirent

Labirent Guest

Merhaba,

5.vuruş bonus hasarını almak için gemimemi diroitlerimemi takmalıyım diye sormuş üyemiz ? Mod arkadaşım ikisinede takabilirsiniz demiştir. Tabii ki de geliştirmeniz varsa diroitlerde daha avantajlı olunur.

İyi forumlar

Manitu ve .Paradoks. bunu beğendi.
  6. Charon80

Charon80 User

ben yanlış anlamışım özür dilerim

Labirent, Manitu ve .Paradoks. bunu beğendi.
  7. bence droitlere takman daha iyi olucaktır havoc vs varsa birde iris varsa kesinlikle en güçlü lazerlerini droitlere at sonra gemiyi dizmeye başlarsın