Prometheus Lazeri Hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve DarkOrbitAşk tarafından 3 Haziran 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Prometheus lazeri bildigimiz gibi 210 vuruyor 5. saniyede +200 bonusu var peki bu +200 bonusa x2 x3 x4 lazerin etki etmedigini biliyoruz ama seprom+arge+droit düzeni vs. etki ediyor mu? bunu merak ediyorum bilenler açıklayabilir mi?

2. Etki etmiyor deniliyor ama benim gemim besleme destek vs. ile x1 ile 20-25k arası hasar veriyor 5.saniyede bu hasar 40-50k arası değişiyor yani neredeyse 2 katını vuruyor ve bu sayı x2'de kritikte 70-80k civarına çıkıyor. Rsb ile kritikte 300-350k arası vurabiliyorum. Her şey etkiliyor diyebilirim yani.

3. .Kuasar.

.Kuasar. Guest

Merhaba,

Promethus lazerinin + 200 bonusuna bahsettiğiniz x2, x3, seprom, arge vs. etki etmektedir.

İyi oyunlar.

4. Cephaneler etki etmekle birlikte sadece BL haritasındaki yaratıklara olan 3.5 kat bonus bu kritik vuruşu etkilemez.

5. Öyleyse diger lazerler yanından bile geçemez iş başa düştü fulluyecegiz. :)

6. .Kuasar.

.Kuasar. Guest

Merhaba,

Bende bu konuda promethus lazerinin fulleminizi tavsiye ederim :) Konu hakkında başka bir sorunuz yoksa konunun kilitlenmesini isteyebilirsiniz.

İyi oyunlar.

7. Agır_TR

Agır_TR User

ben 1-8dekı stronerlere tek bı proyla 400vuruyodum krıtık vurdugunda

8. konu kilitlenebilir

9. .Kuasar.

.Kuasar. Guest

Merhaba,

Konu isteğiniz üzere kilitlenmiştir.

İyi oyunlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.