Prometheus lazerini nasıl elde edebilirim

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve samet3811 tarafından 9 Aralık 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. samet3811

samet3811 User

Oyunu bırakalı 4 yıl civarı oldu tekrardan geldim ve birçok değişiklik olduğunu gördüm. Herkes pro lazer vs diyor görevlerden alınıyormuş anladığım kadarıyla. Forumda da baya aradım ama ilgili bir başlık bulamadım acaba adminlerimiz ayrıntılı bilgi verebilir mi rica etsem? Şimdiden teşekkürler

2. hoşgeldiniz +
    10 adet gorev bitirince ( grupla yardım alınarak yapılması kolay ) 10 adet pro lazer sahip oluyorsunuz
    BL haritasında prometheus lazer toplarınız 3,5kat vuruyo ( lf-4 le job-100 sıkınca aynı hasar )
    25 prometheustan sonra lazerleri yapmak kolay
    map zor ve yaratıklar 25 pro geçene kadar güçlü
    pld-8 çok işe yarar
    solace işe yarar tek başınıza x1 60 k vurana kadar grupla dolaşın
    75 anhatar birleştirde istedigi için ZETA yapınız

Yaratık argesi gidip credits argesinede verirseniz işiniz kolay olur argeniz savaşa dayalı olmaz ama proları hızlı kasarsnız.

gerekli Linkleri Görevlileri atcaktır size kaba taslak anlattım :D

.Paradoks. ve samet3811 bunu beğendi.
  3. Aery

Aery Guest

Merhaba,

Karaşimşek Dalgası ile iligili rehbere buradan ulaşabilirsiniz.Şimdiden iyi kasılmalar tp şerefiniz ve rinuskunuz bol olsun ^^

İyi forumlar.

4. samet3811

samet3811 User

Teşekkür ederim adminim ve cevap veren arkadaşım konu kilitlenebilir

5. Aery

Aery Guest

Merhaba,

İsteğiniz üzere konuyu kilitliyorum.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.