Prometheus Lazerli Görevler

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve •»CЯΛ§ĦBЦЯИ•ЯΞݧ« tarafından 21 Mart 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Başlıktanda belirttiğim gibi Prometheus lazerli görevler ben 22 levelim ama sadece 3 tane var prometheus ama başkalarını görüyorumki 19 seviye ama daha fazla prometheus nasıl oluyor ben onu anlıyamadım seviye atlayınca diğer görevlermi kapanıyor ? Yardımcı olursanız sevinirim...

2. Labtek38

Labtek38 User

Görevler zincir şekilde. Elinizdekini yapınca sıradaki açılır. Ama en fazla 10 tane geliyor görevlerde. Gerisini kendiniz birleştiriyorsunuz.

3. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Bahsetmiş olduğunuz görev bir zincir şeklindedir. Birini tamamlamadan diğeri açılmaz, görevlerden en fazla 10 adet Prometheus lazeri elde edebilirsiniz, geri kalan Prometheusları Birleştirden birleştirmeniz gerekmektedir.

Sormak istediğiniz başka bir sorunuz yoksa konunuzun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi forumlar.