Prometheuslar gemiye mi diroide mi

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve -!!!SLAYER!!!- tarafından 30 Nisan 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. merhaba bugün 12. pro lazerimi aldım ancak baktım da normal haritadaki vuruşum ile bl haritası arasındaki vuruş farkım çok azdı 1k bile değil normalde diroid geliştirmesinden faydalansın diye iyi lazerleri diroide koyarım normalde 10-11k vuran gemi pro lazerlerini çıkarıp gemiye takmamla 14-18 k aralığında vurmaya başladı iki testim arasında 1-2 dakika fark var besleme iki testte de yok destek iki testte de yok tasarımlar aynı acaba bu oyun hatası mı yoksa aşırı vuruşların önüne geçmek için 3.5 kat bonusundan diroiddeki prolar faydalanamıyor mu

2. BETERBÖCEK

BETERBÖCEK Guest

Merhabalar,

BL haritası ile kastınız BL NPC'leri mi yoksa haritada ki vuruşunuz mu, önce bunu öğrenmeliyim. Ve kullandığınız geminin türünü de öğrenmeliyim. 3.5 kat hasarı tüm slotlarda (Gemi-Droit sizin hasarınızı, PET slotları ise PET hasarını arttırır) BL NPC'lerinde geçerlidir.

İyi forumlar diliyorum...

3. normalde bl haritasında gemi çok fark etmiyor goliath tasarımlarını kullanıyorum venom solace dımınısher vs bildim bileli 10 k vuruyorum en son testte dımınısher vardı ımpulse 2 npcsine vuruş denedim yine10 k civarı sonra portala gidip çıkış yaptım diroidlerden prometheusları çıkarıp gemiye taktım ve tekrar giriş yapıp vurduğumda 17k hasar çıkardı sonra 14 16 değişken ama 10 a düşmedi hiç en düşük 14 k

4. BETERBÖCEK

BETERBÖCEK Guest

Merhabalar,

Bu durumu test ettireceğim. Lakin kendimde hiç bu sorunu yaşamadığımı da belirtmek isterim. Rahatlıkla 400.000 üstü hasar çıkarabiliyorum. Bunda droitteki lazerlerin de payı büyük. Siz isterseniz bu durumu birde Support'a iletin. Geminizin incelenmesi gerekebilir.

İyi forumlar diliyorum...

5. supporta sorunu bildirdim konu kilitlenebilir
    ondan önce son bir sorum olacak şimdi geri diroidlere taksam support incelemesinde sorun olur mu düzelirse

6. DaglıAcS

DaglıAcS User

droitlere koyarsan daha fazla vuruyo

7. .Kuasar.

.Kuasar. Guest

Merhaba,

Lazerlerinizi droitlerinize koyabilirsiniz. Support incelemesinde bu bir sorun oluşturmaz.
    Konu isteğiniz üzere kilitlenmiştir.

İyi oyunlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 3 May 2019
    .Paradoks. bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.