Prometheusmu diroit mi geliştirmeliyim

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve ***isyankar*** tarafından 24 Ocak 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. nerhaba orta düzey gemim var 25 prometheus(5-6 tanesi 13 6-7 tanesi 11 seviye) 10 iris(hepsi 6 seviye) tüm uçuş düzenleri var full havoc full hercül vs vs
    Sizce bugünkü geliştirme indiriminde diroitleri mi prometheusları mı geliştirmeliyim hangisi daha faydalı olur ?

2. escopha123

escopha123 User

bence irisleri geliştir önce sonra prolar

3. ateistkeci

ateistkeci User

Daima önceliği droidlere vermeni öneriyorum, droidlerde 2 slot var ve tek geliştirmeyle iki eşyaya (Kalkan varsa 2 kalkan için, lazer varsa 2 lazer için) etkisi oluyor ve daha kazançlı hale geliyor, droidlerden sonra ise Prometheus lazerlerini yükseltmeye geçebilirsin :p

4. velade

velade User

geliştirme indirimi bende çalışmıyor sanırım 1 den 13 e 27634 uri istiyor.

biri bana yardımcı olabilir mi neden indirim olmadı bende

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 25 Ocak 2020
  5. ateistkeci

ateistkeci User

Oyundaysan çıkış atıp tekrar girdiğin de indirim gelecektir

velade bunu beğendi.
  6. Diroti geliştirmek daha verimli :)

7. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Benim de tavsiyem öncelikle droitleri geliştirmenizdir. Droitlerdeki hasar ve kalkan bonusları daha çok işinize yarayacaktır.

İyi forumlar.

8. öyle geliştirme önce hepsini 8 e bas daha sonra sırayla 10, 13 ve 16ya bas bu sekılde harcadıgın ürünler ile en verimli dmg kalkan kazanımını alıyorsun dediğim gibi hepsini aynı anda seviye atlattır, 16 yaparken 300 eir harcıyon %7 dmg katkısı oluyo ama 8 e basrken 50 harcıyo mesela %3.5 kazancın oluyo ama umarım anlatabilmşmdir ve droitler en önemlisi

Son düzenlenen: 26 Ocak 2020