Promethius birleştirme

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve ReiSauraN tarafından 12 May 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. ReiSauraN

ReiSauraN User

Merhaba promethius için tüm malzemeler tam rinusk 5 k eksik. impulse kesiyorum ama rinusk atmıyor bana hızlı bir rinusk kasma taktiği verir misiniz

2. impulse ortalama20 atar 300 tane fln keserek 6k kasabilirsin.Gemin iyi degilse bl ye girme zeta don

3. ReiSauraN

ReiSauraN User

sadece blde mi atıyor

4. İmpulse'yi BL dışında bir yerde bulmazsınız zaten. En karlı yaratık rinusk yönünden İmpulse'dir.

5. ReiSauraN

ReiSauraN User

x8 de kestiğim ne ki ?

6. O Purche mi öyle bir adı var BL haritasına girmelisiniz.

ReiSauraN bunu beğendi.
  7. purpose kesmiş sanırım :D

Sempatik.57 ve ReiSauraN bunu beğendi.
  8. ReiSauraN

ReiSauraN User

ahh doğru ya :D kusura bakmayın :D :D dün eşek gibi 10 15 tane kestim

9. hocam en hızlısı impulse kesmek 300 tane yaklasık kessen1 tane lazer alablrsn ilk geldiği ay rinusk ve blacklight takipcısı verıyordu aylık takvim ama sonrasında kaldırıldı, rinusk suan sadece bl haritasındaki npclerden elde edebiliyorsunuz attend xı ve impulse ıı npcleri kesin rinusk verir invoke ve mindfire behemot ise sırasıyla kendisine en cok vuran 5 ve 8 kişiye kutu verir bu kutuları toplarsanız rinusk içerir

10. ReiSauraN

ReiSauraN User

teşekkür ederim

11. .Kuasar.

.Kuasar. Guest

Merhaba,

Gerekli tüm cevaplar üyeler tarafından verilmiş. Kendilerine yardımları için teşekkür ederim.
    Konu ile alakalı sormak istediğiniz bir soru yoksa konunun kilitlenmesin isteyebilirsiniz.

İyi forumlar.