Prometium Rafinerisi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Cartman tarafından 7 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Cartman

Cartman User

Arkadaşlar yıllardır sklab bölümünde prometium üretilmiyo . bugüne kadar çok ihtiyacım olmadı ama artık bi çare bulmaz lazım. prometium rafinerisinin seviyesi 1 ve üretim (robotlarla falan birlikte ) 2464 gösteriyo. ama kesinlikle üretilmiyo. sklabe kendim prometium yolluyayım dedim ve gemide toplayıp yolladım. ancak yollama işlemi bitince hala 0 dı. hata oldu hralde dedim yine yolladım yine gelmedi. xenomitle ilgili bi durum var heralde okuduğum konularda ondan bahsediolardı. xenomit sklab de 500 tane falan , gemidede 10.000 e yakın var. şimdi benim prometium üretmem için ne yapmam gerekiyo ?

2. FENOMEN

FENOMEN User

3. Prometium gelir gelmez başka Üreticiler tarafından kullanılıyor olabilir.

Ama tahminimce.

4. Merhaba ,

Skylab'ınızın resmini çekip bu konuya eklerseniz daha iyi yardımcı olabiliriz.

İyi forumlar.

5. -BoldMan-

-BoldMan- User

bende prometium 20. seviye ve prometid (prometium ve enderium kullanarak üretilen maden) rafinerisi ise 20.seviye... ve robotla birlikte fazladan 50k prometium üretiyorum... yani kısacası... senin rafinerilerin levellerinde sıkıntılar olabilir...

sağdaki rafinerilerin soldakilerden bikaç level yüksek ise karşılamıyor olabilir prometidleri biraz kapalı tut ve level yükselttir derim ben

6. seprom rafinerinesi kaç lwl belki o açıktır

7. Nefes

Nefes User

Merhaba

Sağ tarafta açık olan bütün hammadde üretimlerini kapatıp deneyiniz ve leveli az oldugu icin üretimi kısıtlı yapması normal levelini yükseltirseniz daha verimli olacaktir.
    Iyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.