Prometius lazeri gelmezse ?

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve Hayat_B!z!_61_Kenera tarafından 19 Nisan 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhabalar daha önce böyle bir şey başına gelen oldu mu acaba?

19. Proyu birleştirdim topla dedim seyir defterine de düşmüş aldın diye tamam girip takayım dedim hp lazerini çıkardım fakat gemide proyu bulamadım :( Envartare falan baktım yok tarayıcıyı kapatıp açmalar falan :) gelmedi. Hayır giden 3 4 saatime yanmam da giden yeşil ganimet anahtarına yanarım

9.04.2019 - 10:02[​IMG]Prometheus Lazeri Planı birleştirme işlemi için şu nesneler ve/veya toplanabilir malzemeler tüketildi:
    19.04.2019 - 10:02[​IMG]UCB-100 15000 kat azaltıldı (15.000)
    19.04.2019 - 10:02[​IMG]RSB-75 2500 kat azaltıldı (2.500)
    19.04.2019 - 10:02[​IMG]Rinusk 6000 kat azaltıldı (6.000)

mks42 bunu beğendi.
  2. Labirent

Labirent Guest

Merhaba,

Lütfen bunun hakkında supporta başvurunuz. Id numaranız ile birlikte "hesabımın incelenmesini talep ediyorum" demelisiniz.
    Merak etmeyiniz genel bir sorun mevcutsa lazerinizin iadesi yapılır.

İyi forumlar

.Paradoks. bunu beğendi.
  3. .maxpayne

.maxpayne User

netice alabilecek mi benzer durumda ben netice alamadim

4. Lyngvia

Lyngvia Guest

Merhaba,

Destek ekibi ile takım arkadaşım Labirent'in dediği şekilde iletişime geçtiğiniz taktirde gerekli incelemeler yapılacaktır. Eğer bir hata söz konusu ise mutlaka destek ekipleri hatanızı giderip ürününüzü iade edecektir.

İyi forumlar.

5. Prometheusu yaparken kullandığın geminin hangarına bakmanı tavsiye ederim :) Belki farklı gemide birleştirip almışsındır

6. Sahmeran

Sahmeran User

aynısı bizim clandan arkadaşın başına geldi.
    öncelikle tum konfini boşalt gemilerin hepsini hiç bir gemide birşey olmasın. sonra hangara tekrar girdiginde lazerini göreceksin.
    arkadaş öyle bulmuştu. supportu boşuna meşgul etmeye gerek yok :D

7. maalsef gelmedi. Zaten hangardan değil envarterden bakıyorum

Yok ondan değil ya zaten böyle 10 dakika içinde gelişti olay dönüştürdüm hemen takmaya çalıştım maalsef envartere gelmedi supportdan cevap bekliyorum oyuna bile girmiyorum seyir defteri gerilere düşer diye. bakalım

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 20 Nisan 2019
    mks42 bunu beğendi.
  8. mks42

mks42 User

Aynı sorun maalesef benim başımada gelmişti fakat support ilgilenmemişti umarım sende öyle bir şey olmaz.

9. ekran görüntüsü istediler seyir defterinden bende yolladım hala oyuna girmiyorum seyir defterinden gerilere gitmesin diye bakalım sonuç ne olacak bilemiyorum. Vermeyecek olsalar ekran görüntüsü isterler miydi bilmiyorum. He bide bunu bekleyeceğime 2 gündür 5 tane daha kasardım orası ayrı bi konu bide vermezlerse tam olur zaten

10. 1) sen yanlış hatırlıyor olabilir misin miktarını sahip olduğun lazerin
    2) eğer ayarlardan alınan nesneyi donan seçiliyse o an başka bir gemiye donatmıs olaiblir
    3) :D peki sen birleştirdin ama toplaya bastın mı birleştir kısmından
    4) bu bir oyun hatası
    bana muhtemel olasılık 2>3>1>4 gibi geliyor

11. yanlış hatırlıyor olamam :D topla dememiş olamam oyuna yeni başlamadım :) başka gemiyi atmış olabilir mi bilmiyorum ama attıysada çok saçma çünkü başka gemiye geçmedim onu da geçtim gemiden değil envarterden bakıyorum lazer sayısına

Gemime iade işlemi gerçekleşmiş konu kilitlenebilir :)

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 21 Nisan 2019
    mks42 bunu beğendi.
  12. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

İsteğiniz üzere konunuz kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.