Öneri Prometus lazeriyle ilgili

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KELP7784 tarafından 11 May 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. KELP7784

KELP7784 User

Merhaba,

Gemim hafif konfide full prometheus oluyor ancak bişey farkettim 5. Saniyede normalde lazer sıkarken 100k atıyorsam 200k atıyor mor lazer atıyor ama sab50 ile kalkan çekerken 5.saniyede mor lazer atıyor gene ben olsam 5.aaniyede 2kat fazla kalkan çeken mor kalkan ile ateş ettirirdim .

2. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Geminizde bulunan tüm lazer slotlarına Prometheus lazerlerin taktığınız zaman, geminizin her 5. saniyedeki atışı mor olarak gözükür. Bu özellik geminizdeki tüm slotların Prometheus lazeri ile donatıldığın göstermek adınadır.

Prometheus lazerinin 5. saniyedeki bu özel atışı sizin hasarınıza lazer başına +200'lük bir ekstra hasar katmaktadır. Bu nedenle hasarınızdaki bu ani artış normaldır.\

İyi forumlar.

3. yazıyı tam okudunuz mu? kullanıcı öneride bulunmuş SAB50 ile 5.sanıyede de mor gozuksun demiş.
    dostum fikir havuzuna konu açmalısın.

4. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Mesajımın 5. saniyede SAB-50 cephanesi kullanıldığında da mor atışın gözükeceğini kapsadığını düşünüyorum. Benim unuttuğum bir detay siz üyeye güncelleme ve fikri havuzunda konu açmayı önermişsiniz. Ne yazik ki, gece saat 3'te mesaj yazınca oluyor bazen böyle :D

Iyi forumlar.

5. Bence SAB cephanesinde mor atmamalı tamamen çünkü hasar 2 kat olmuyor SAB kullanırken.

Labirent bunu beğendi.
  6. sab-50 lazerini ateşlerkende 5.saniyeye gelirse mor ateşliyor ve 2 kat vuruyor ancak 2 kat sab gucunde mi kalkan cekiyor yoksa sadece x2 lazeri hasarını kritik bir şekilde mi vuruyor ( gemiye kalkan cekmiyor ) dikkat etmemiştim, ancak muhtemelen hasarı fazla vururken sabı normal duzeyde cekiyordur

7. _01_

_01_ User

sab-50 kullanırken 5 saniyede bir mor lazer görünüyor fakat bu hasara yansımıyor, standart atıyorum 30-35k kalkan çekiyorsanız yine 30-35k hasar vuruyorsunuz, işin ilginç yanı o mor atışta kalkan sizin geminize de eklenmiyor. sanırım bir hata mevcut

8. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

SAB-50 özel bir cephane türü olup rakibinizin kalkanını kendinize transfer etmenizi sağlar. Prometheus Lazeri'nin 5. saniyedeki bonus hasarından etkilenmemesi doğaldır çünkü SAB-50 düşman kalkanına hasar vermez, düşmanınızın kalkanını kendinize transfer etmenizi sağlar.

Bununla ilgili bir değişiklik/güncelleme gelmesi gerektiğini düşünüyorsanız bölüm kurallarına uygun bir şekilde Güncelleme ve Filir Havuzu bölümünde konu açmanızı tavsiye ediyorum.

İyi forumlar.

Spinaci bunu beğendi.
  9. Sizi yermek için söylemedim yanlış anlamayın. Yardımlarınız için teşekkürler. :)

.Paradoks. bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.