promosyon kodları

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve skayra1 tarafından 7 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. skayra1

skayra1 User

iyi günler . bu konu hakkında bir suru yazı var fakat ben hala anlamıs degililim biri bana yardım edebilirmi. adminler devamlı link verip burdan okuyun diyorlar fakat orda yazılan ayazılar dan anlam cıkarmak bana biraz zor geldi yuvarlatılmıs kelimelerle aram iyi degil bir bana acıkca şu bendeki promosyon kodlarını arkadaslarıma cvverdigimde neden o kişilerde hata veriyor. daha once hiç kimseye kodları vermedim bende kullanmadım bir sürü aktif, gecerli kod var fakat arkadaşıma hangisini verdiysem hata mesajı alıyor.
    1- daha once hiç alım yapmaıslşar.
    2- daha once hic bot , ban gibi cezalardan almamıslar.
    3. mailadresleri hiç ceza almamış.
    4. promosyon kodlarının yanlarında gecerli yazısı var ve yakın tarihlerde yeni alımlar yaptım. Daha öncede kişmseye bu kodları vermedim. kullanmayıda denemedim.

Kodları kullanacak kişilerin, öncelikle uri satın almaları ve uri satın alım sırasında ekrana gelecek bir kod yazım yerinden ayrıca benim verdigim kod u mu kullanarak yararlanmaları gerekiyor. yoksa kodu verdigim adamın normalde vip kodu verdiysem direkt vip mi olmaları gerekiyorsda bendeki kodlardamı bir sorun var ?
    mod arkadaslarımın , bu konu forumda linki burda yazmamalarını rica ediyorum. lütfen daha önce bu işi yapmıs biri 1-2 cumleyle milenyum bulmacası tarzı kelimeler kullanmadan acık secik 2 cumleyle özetleyebilecek bir arkadas yazı yazarsa cok sevinirim
    saygılar

2. Merhaba ,

Çok fazla detayını bilemiyorum forumdaki mevcut açıklamaların dışında bilgim yok. Eğer isterseniz anlaşılır şekilde support'a yazabilirsiniz.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.