PROMOSYON KODLARI

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ~çιℓgιηтя~[мєнмєт]34 tarafından 30 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. iyi günler. uridium>abonelıkler>statu bılgılerının orda promosyon kodları var%10 , onlar ne işe yaradıgı hakkında bilgi sahibi olan varsa yazabilir mi ?

2. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhaba Uzay Pilotları,

Artık yeni oyuncuları güçlü bir şekilde destekleyebilirsin: Satın aldığın her oyun içi para karşılığında sana bir promosyon kodu verilecektir ve bunu başka oyunculara hediye edebilirsin.

Hediyeyi alan oyuncu Dark Orbit oyununda senin kodun ile ilk alışverişini yaparsa, harcadığı meblanın % 10’nunu prim adı altında oyun içi parası olarak alırsın!

Ayrıca: Hediyeyi alan oyuncuda ilk alışverişinde bu % 10 primi alacaktır! Böylece ikinizde promosyon kodunun avantajından yararlanmış olacaksınız. Ve alışveriş iptal olmadığı sürece bu prim hep sizin olacaktır.

Böyle hareket edin:
    • Dark Orbit oyununda oyun içi para satın alıyorsun.
    • Satın alımından sonra bir promosyon kodu sana verilecektir.
    • Bu promosyon kodunu Dark Orbit oyununda daha önce hiç alışveriş yapmamış bir oyuncuya hediye ediyorsun.
    Yeni oyuncuları böyle güçlü bir şekilde destekleyerek sevindir! Payment bölümünde “Hesap Görünümü” altında (ödeme sayfasının alt kısmında) promosyon kodlarını görebilir ve maddi destek vermek istediğin arkadaşlarına, ailene ve yardıma ihtiyaç duyan oyunculara hediye edebilirsin.

Promosyon Kodları

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 30 Ekim 2014
  3. Sihirbaz Mod çok gereksiz bir uygulama :)

Bende çok var kod hale duruyor :D

4. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Yeni oyuncuları oyuna teşvik etmek için yapılmış bir uygulama

Keyifli Forumlar

polatalemdar311 bunu beğendi.
  5. skayra1

skayra1 User

aynen cok gereksiz göstermelik bir sey bu promosyon kodları. arkadaslara gonderiyorum fakat kullanamadıklarını soyluyorlar. şimdiye kadar nerdeyse her ay 1 veya 2 kere satınalma yaptım yıllardır bir suru kod var fakat yeni oyuncular dahi ( ben kendim yeni hesap acıp denedim) onda bile o kodlar bir işe yaramıyor. yazıyorum o bosluklara ve okey diyecegim diyemiyorum. kod gecersiz diyor. Sayfamda suan 30 dan fazla Aktif ve kullanilabilir vaziyette promosyon kodu var kimse ne hikmetse kullanılamıyor. TQ ya mesaj attım. Sanki TQ uzaydan gelmiş onlar hakkında hiç bir bilgisi yokmus gibi forumda yazan şeyleri kopyala yapıştır yapmış yolluyor, ben TQ ya zaten son care herseyi denefdikten sonra yazı yazıyorum TQ benle dalga geçiyor ilk baktıgım yardım sayfasını kopyala yapıştır yapıyor. Bazende cevap bile yazmaya tenezzül etmiyor, demekki kendi oyunları ve oyun yönetimiyle ilgili hic bir bilgisi yok izlenimi verdi. bıraktım promosyon kodlarını ihtiyacı olanlara vermeye çalışmıyorum artık...Kardes tavsiyem ugrasma boyle Dunyevi seylerle hepsi göztermelik saçmalıktan baska bise degil,

6. Nefes

Nefes User

Merhaba

Konuyu ileteceğiz incelenip sorun giderilecektir.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.