Promosyon Kodu ???

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve FreeRunner77 tarafından 8 Mart 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ben 89 tlik uridyum almıştım ve kod geldi yan çarımla kodu girdim ama ne benim çara uridyum ne yan çarıma bişey geldi uridum çekten baktım kullanıcı ıd si yazıyor yan çarımın ama kullanıldı yeri boş kısımda ne yapmam gerek ??

2. Merhabalar;

Promosyon kodları yeni açılan hesaplarda ilk kez uridium çekerseniz %10 daha fazla uridium alırsınız.Ana hesabınıza herhangi bir şey gelmez.

İyi forumlar.

3. pormosyon kodu yan çarıma ilk kez giriyorsa ve uri çekmemişse girilip ona ve bana % 10 hediye olmak şartıyla gelen bişey deilmi

4. Merhabalar;

Size %10 vermez.Promosyon kodunu kullandığınız hesapta aldığınız uridium miktarının %10 fazlasını alır ve sizin hesabada çektiği uridium miktarının %10 aktarılır.

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 8 Mart 2015
  5. Ben oyle bilmiyorum modum. Ben de arkadasimizin dedigi gibi dusunuyorum. Bir de kodu veren kisiye de belirli bir yuzde geliyor. Hatta internette arayip bir suru bu kodlardan bulabilirsiniz. Bu paylsanlar kendilerine gelsin diye paylasiyorlar.

6. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Promosyon koduyla ilk defa uri çeken kişiler kullandığında hesabına %10 fazladan uri gelir ve kodu hediye eden kişiyede çektiği miktarın %10 kadar uridium verilmektedir. Ayrıntılı bilgi için burayı inceleyebilirsiniz.

İyi Forumlar

7. votkavotik

votkavotik User

ilkdefa Uri cekecek arkadaşlar aşadaki promosyon kodlarını kullana bilirler...,

Promosyon kodları
    Kod Tarih Geçerli Kullanıcı ID'si Kullanıldı Bonus

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 18 Mart 2015
  8. ONURBEY

ONURBEY User

Bu promosyon kodlarından kullanılmamış bende de var bir sürü, 2010 yılından beri keşke işe yarasa, birilerine faydam dokunsa.....

Saygılarımla.

MRTBY bunu beğendi.
  9. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.