Promosyon Kodu.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve MФЛSТΣЯCΛТ[iŁŁΣGΛŁ] tarafından 6 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhabalar. Ben daha önce hiç uri yüklemediğim halde Uridium>Abonelikler kısmına tıkladığımda çok sayıda yeşil renkte kupon kodları çıkıyo. Bu kupon kodları Cash for Action yapınca da geliyomu. Çünkü geçmişte çok uğraştım ve baya uri elde ettim. Bu yüzden gelmiş olabilirmi bu kodlar ve bunları nasıl, nerde paylaşabilirim. Sanırsam forumda paylaşmak yasaktı öyle hatırlıyorum

2. Merhaba ,

Her alışveriş için geliyor diye biliyorum aslında pek takip etmedim. Yani VIP aldığınızda , avantaj paketi veya Cash for Action kısmından yararlanıca da geliyor olabilir.

Oyun tarafından yollanan kodlar kullanıldığında da o kısmıda kod gözükebilir.

Buradaki konuyu inceleyebilirsiniz.

İyi forumlar.

3. Hayır oyuna hiç para yatırmadım. Sadece Cash for action uyguladım. Bayada bi kod var bi arkadaşıma verdim kullanması için fakat kod bulunamıyor hatası almış. :(

4. Merhaba ,

Net birşey diyemeyeceğim. Gerekli bilgilerinizle support'a bildirip yanıt almayı deneyiniz.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.