Geri bildirim Prosperous Etkinliği - Geri Bildirim

Konusu 'Tartışma / Görüşler' forumundadır ve kaptan34 tarafından 26 Ocak 2022 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. etkinlikten önce birde oyuna bağlanabilsek etkinlik iyimi kötümü kutular ne veriyoru bir görebilsek:) kapı da oyun dondu gidiş o gidiş yeniden bağlanda bekliyom:)

2. BEDO1

BEDO1 User

ahey ahey ahey

3. ne zaman etkinlik olsa oyuna girilmiyor ya etkinlik hiç yapmayın yada düzgün yapmayı öğrenin bence

westerya bunu beğendi.
  4. GÖLGE

GÖLGE User

Bekledik de gelmediii bu oyun beyaa:)çay da içtik hala yok de haydeeeeee yapın artık daa:)

5. {ufo}

{ufo} User

darkorbit çalışanları çöpçülük bile yapamazlar

ƓΛẔØẔ bunu beğendi.
  6. KLAS.97

KLAS.97 User

aaaa neden öyle diyor sun görmüyormusun chatte patır patır 100 yılık ban atıyorlar :))

7. tadı nasıl güzel mi ? biz yıllarımızı cüzdanımızı vaktimizi ve gençliğimizi verdiğimiz oyuna genellikle olduğu gibi şu an da giremiyoruz da.

WindyCatMarauder ve ***BOYKA***47** bunu beğendi.
  8. PSYCHIATRIST

PSYCHIATRIST Guest

Merhaba,

Ben de sizlerle aynı şartlarda oynuyorum. yani şu anda oyuna giremediğim için tadı nasıl ben de bilemeyeceğim :) Etkinlik duyurulduktan hemen sonra kısa bir süre deneme fırsatım oldu.

Ayrıca yabancı dil konuşulan Darkorbit Forumlarını incelediğimiz zaman bu durumdan dünyanın genel oyuncu kitlesinin etkilendiğini söyleyebilirim.

İyi forumlar.

karanfil bunu beğendi.
  9. Peki on puanlık uzman sorusu önceki oyun girememe sıkıntılarında en azından hangardaki bazı haritalara giren gemilere girilebiliyordu bu kez hiç birine girilemiyor... Anladıkki arıza bu kez daha büyük gelelim can alıcı soruya mademki kimseler giremiyor sıralamalar oyun koptuğundan beri 7 basamak yükseldi bu nasıl olabiliyor giren yoksa nasıl sıralama yükseliyor giren varsa (illegalciler) benim chat ban alma sebebim olan bot kullananlarla ilgili yazdığım yazı doğru olmuyormu ... O zaman ben neden 2115 yılına kadar chat ban aldım ağır küfür hakaret etmememe rağmen... Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu demezlermi adama :))) Aklımda deli sorular :)))

GÖLGE bunu beğendi.
  10. GÖLGE

GÖLGE User

Çok ilginç bi durum var PSYCHIATRIST..oyun kopuk girilmiyo ama nedense sıralama da 3 kişi bu saatlerde ilerledi:)438 den 441 e geldim:)onlar nasıl girip ilerlediler diye merak ettim şimdi?

yakamoz(SY) bunu beğendi.
  11. Ha Kel hasan Ha Hasan Kel :))

12. GÖLGE

GÖLGE User

Hasan da kim karıştırma hasanı:):)nerde bu oyunun kapısının anahtarı :):)Açın kapıları aloooo yönetimm:):)

yakamoz(SY) bunu beğendi.
  13. Hadi yine iyisiniz Kıymetli oyun yöneticileri kıyak yapmış Bonus Kod vermiş aman aman aman :))) dünyaları vermişler sevinek diye :))

14. geçmiş olsun

15. KLAS.97

KLAS.97 User

daha cok beklersin

16. İllegal oyunculara taviz vere vere oyun çoktan dır alarm veriyodu sonunda hepten bozuldu hayırlısı olsun :)) Hiç durma etkinlik çıkarıyonuz kime yarıyo tabiki malum hesaplara ne zaman etkinlik çıksa oyun bozuluyo çünkü malum şahsiyetler yoğunlaşıyo oyun gidiyor bu her ay böyle ...unity tutturdunuz onuda elinize yüzünüze bulaştırdınız... Oyunu oyun diye oynamak varken hırslara kurban ettiniz şimdi hep beraber Bu cenazeyi kaldırıp rafa koymak vakti sanırım... Geç bile kaldık aslında...İşlerim sebebiyle 7 sene ara vermiş biri olarak kendimi bile kınıyorum yeniden oynamaya başlamış olmaktan dolayı...Oyunda çoktandır oyunu adam gibi yöneten admin yok cm lik çok oldu biteli support ehil olmayan kişilerin elinde sonuç bugünkü durum ....haydin buyrun cenaze namazınaaaaaaaaaaaa MEN DAKKA DUKKA

SilentFour bunu beğendi.