PROSPEROUS TAKVİMİ Aktif Olma Sorunu

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve _BiryudumsU_ tarafından 29 Ocak 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. TR3 oyun serverinde oynamaktayım. Bu gün prosperous takvimi aktif olmadığı için günlük almam gereken ödülü alamıyorum. Konu hakkında bilgisi olan var mı?

2. nasıl aktif değil ? açılmıyor mu lagdan dolayı ?

3. 26_eses

26_eses User

fazladan 5 kişi oyuna girdi prosperous takvimi açmıyor skylap çalışmıyor hata bizde ısrarla oynamaya devam ediyoruz

slayer258 bunu beğendi.
  4. pencere açılıyor ama al seçeneği aktif değil!..

5. **Az-uR**

**Az-uR** User

MERHABA benim oyunumda 2 gündür gemi 3 boyutluda görünmüyor bugün takvimde görünmüyor anlam veremedim

6. Farklı maplere atlayın çık gir yapın oyuna kısa süreli böyle olabiliyor haftasonu ama düzeliyor ya da en son çare kapıya gir orda açılabiliyor benim kapıda açılıyordu

7. Amiral34

Amiral34 Guest

Merhaba,

Gerekli bildirimler yapılmıştır, lakin hafta sonu olduğu için herhangi bir aksiyon alınmamaktadır.

Saygılarımla,

Amiral34.

8. PantHeon

PantHeon User

Bu nasıl etkinliktir 120 anahtarda 1 cerberus düştü böyle şans mı olur gözünüzü seveyim sıkılmaya başladım oynamıyorum...

9. _Blade_

_Blade_ S-Moderator Team Darkorbit

Merhaba,

Cerberus tasarımları Empyrian seferi etkinliğine özel olarak gelmişti, o etkinlikte elde etme oranları biraz daha yüksekti. Prosperous etkinliğinde ise eksiği olan oyuncuların tamamlamaları adına eklendiğini, bu nedenle oranların düşük tutulduğunu düşünüyorum. Umuyorum ki bir sonraki Empyrian seferi etkinliğinde oranlar tekrar yükselecektir.

İyi forumlar.

10. PantHeon

PantHeon User

hımm anladım inşallah yüksek gelir

Sayfayı Paylaş