Protegit pandemonium uzantısı ve kod bonusu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve XEZEBO™ tarafından 27 May 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. XEZEBO™

XEZEBO™ User

Merhaba pilotlar

, son müşteri güncellememizden sonra yaşadığımız birçok sorun nedeniyle, Protegit Pandemonium etkinliğinin son gününde etkinliğin ödüllerini talep etme sorunlarına yol açarak, etkinliği birkaç gün uzatmaya karar verdik.

Bu plan :

• Etkinliğin yeni tarihleri şunlardır :
      • Sıfırlama: bugün, 27 Mayıs saat 13: 00'de
      • Bitiş: 31 Mayıs Pazartesi 23: 59 LST
      • Tarifler 1 haziran'a kadar saat 23:59'da satışa sunulacak.
    • Kaos parçaları ve savaş geçişinin anahtarları, 1 Haziran'da saat 23:59'da hesaptan kaybolacak.
    Bir olayın sonunda beklenen davranış aşağıdadır:
    • Kaos parçaları 0'a sıfırlandı
    • Geçiş Savaşının ilerlemesi tamamlanmamış hedeflerde kaybolacaktır
      • Bununla birlikte, satın alınan geçiş Savaşı devam edecek ve tamamlanan hedefler tamamlanmaya devam edecek, böylece herkes ödüllerin eksik olduğunu iddia edebilir.
    • Savaş geçişi için anahtar satın alma sınırlarını geri yükledi.
    Önceki davranışların çoğunun oyuncularımızın beğenisine göre olmadığını biliyoruz, ancak etkinliğin sona ermesiyle birlikte eksik olan ilerleme tekrar yeniden etkinleştirilemedi. Bu yüzden de anahtarları satın alma sınırlarını sıfırlamak için karar verdik Savaşı geçmek.
    .
    Etkinliğin sorunları için özür dilemek için, herkes için bir kod bonusu hazırladık:

• Kod: GALAXY
    • İçerik:
      • 2 Hafta Prim
      • 2 hafta faydaları indirim paketi
      • 10 saat HON-B01
      • 10 saat EP-B01
      • 20.000 UCB-100
      • 50 ekstra enerji
    • 6 Haziran 2021 tarihine kadar geçerlidir (Orta Avrupa saati)
    Etkinliğin uzantısını beğeneceğinizi ve küçük yardımımızın herkesin Protegit Pandemonium etkinliğini bitirmesini sağlayacağını umuyoruz.

Bilgisayarınızdan bir tebrik DarkOrbit

Not : İngiliz forumundan alıntıdır TR forumunda her zaman geç yayınlandığı için paylaşayim dedim.

Dontforgetme bunu beğendi.
  2. smoonrise

smoonrise User

Emeğine sağlık dostum ;
    Ne kadar acıklı ve vahim dimi TR server oynayıp yabancı forumdan bilgi akışını takip etmek bir tek bana mı bu hisleri uyandırıyor bilmiyorum ama en az bot bug hile oyundaki teknik sorunlar kadar bundan da rahatsızım açıkcası ...
    Eğer merkez ingilizce olarak TR takımına bildirdi ve çevirisi yüzünden yayınlanmadı ise sorun yok ama TR takımına bildirilmedi ise büyük sıkıntı umarım ikinci seçenek değildir çevirisi yüzünden bize bu bildiriler geç yayınlanıyordur umarım .

3. Teşekkürler arkadaşım

4. .Sancak.

.Sancak. Guest

Merhaba,

İlgili duyuru burada gerçekleşmiştir.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.