protokoller

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve O.S.C.A.R tarafından 11 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. O.S.C.A.R

O.S.C.A.R User

modum benim petim 15.seviyede 12 tane lazer protokolü alsam kaç vurur.12 tane uzaylı protokolü alsam kaç vurur.hangisi fazla vurur.ona göre alacam yanlış almak istemiyorum.npc lere vuruşunu soruyorum kasılırken.hangisi fazlaysa onu alacam
    cevap için şimdiden teşekkürler

2. Uzaylı Protokolü npc ye daha fazla vurur.

3. O.S.C.A.R

O.S.C.A.R User

mesela 10 lf3 ve 12 protokolle ortalama kaç vurur

4. O kadar detaylı bilmiyorum benimde aklıma takıldı şimdi 12 tane alınca %6 her birinden artıyor pet toplam %72 mi fazla vuruyor bu nası bi mantık la yapılmış ?

5. O.S.C.A.R

O.S.C.A.R User

bende onu merak ediyorum onun için hesaplıyamıyorum 12 tanemi %6 dan hesaplicem %72 edecek yoksa ortalama vuruşun %6 sımı olacak

6. _-vurgun-_

_-vurgun-_ Guest

Merhaba

12 tane lazer protokolü kulandığınızda ortalama beyaz ile oyuncuya 12 ila 15 bın arası rsb 18 ila 20 bın arası ful lf4 ile vurabılırsınız ben de hpsı mevcut bu oran yaratık protokoli ile aynıdır

Keyıflı forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.