Proxium bugu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve arensx tarafından 22 Şubat 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Geçilen dalgadan sonra oyunu bırakacak mısınız ?

Anketin kapanma tarihi 22 Mart 2017.
  1. EVET

63,9%
  2. Hayır

36,1%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. arensx

arensx User

Verilen cezaları okudum ben dalganın sadece denizde olduğunu sanırdım. Yanılmışım.
    Biliyorum siz birşey yapamıyorsunuz merkez bu cezaları veriyor. :) Neyse biz bugün 23 kişi oyunu bıraktık. Diğer arkadaşlarında tepkilerini göstermelerini isterim.

Ankete katılırsanız sevinirim ayrıca dostlar.

İntikam_Meleği_1908 ve LİON____ bunu beğendi.
  2. Ya gerçekten bu nedir adam milyonlarca rsb kasmış ve sadece 1 hafta ile 1 ay arası ban mı yicek ??? yani adamın kastığını buluyosun ama bişey yapılmıyor mu bu nasıl saçmalıktır. Açın seyir defterine bakın bu kadar mı zor tespit etmek ya gerçekten bu kadar ilgisizlik olmaz ki eminim o sıralamadaki gemilerede hiç bir şey olmayacaktır ingiliz forumundan alınmış yazı zaten birebir aynı 142 kişiymiş oda hepsi yabancılar falandır bizim türk serverlerinde bi banlamada olmaz keşke kullansaydım bende bu açığı diyorum şuan...

3. Geldik zurnanın zart zurt dediği yereee :)

Adamlar niye bannlansin ? Para siralama her sey var ben bu adamlarin face sayfasinada bakiyorum her gun yemekteler nerdeyse...

Hile var bug var bann yok :) Altin yumurtlayan kazı neden kesesin ki ? :)

İntikam_Meleği_1908 ve LİON____ bunu beğendi.
  4. ya arkadaşım sen hiç şöyle bi söz duydunmu tavşan dağa küsmüş dağın umrunda bile olmamış :) yaşadığımız devir böyle paran varsa kralsın ceza almazsın kimse seni yargılayamaz .Yakınmayı bırakın artık çocuk gibi bu bugu kullanan adamlar 35-40 yasında paralarıda var tanıdıklarıda var süper bilgisayarları ve internet bağlantıları var . Senin yapabileceğin tek şey bütün etkinliklerin başında adamlar gibi yakalamak olacak açıkları kullanacaksın ceza almayacaksın sonra 1 yıl örn kastıgın 4-5 m rsb yi kullanacaksın ,bu etkinliğin yanı sıra kuiper kapısı ilk cıktıgı günü hatırla :) örnekler çoğaltılabilir.Ben kullanıyomuyum bug hile felan hayır paramı yatırıyorum kardeşim kampanyalardan faydalanıyorum.250 tllık 1 m uriyi mesela indirimde 120 tl ye 1 sefer almıyorum da 8-9 sefer alıyorum 1 yıl rahatıma bakıyorum.bide 4x mega happy cıkarsa gelme keyfime.Bug açgözlülüktür.Ama paran yoksa bu oyunda kullanmak bence mübahtır.

hopEEE bunu beğendi.
  5. LİON____

LİON____ User

Arkadaşlar Maalesef açık kullanılarak tespit edilen malzemelerin tam olarak neler olduklarını bilmediğimiz için Bu bölüm bence dikkatinizi çekmeli. Bence kimse kimseyi korumuyor köruyan varsada elbet açığa çıkar. Ben bu yazıda şunu gördüm teknik ekibimiz öyle muheşemki kendi yarattıkları etkinlikte kendi koydukları ödülleri bilmeyerek tesbit edemedik demeleridir. Biz üyeler olarak çoook iyi biliyoruzki rsb cephanesi ve yeni lf4 lazerini elde ettiler. Bu bu kadar basit.

Şahsen başka oyunlarda oynadım oralarda oluşan bu tarzda buglarda gördüm yapanları kökten banladılar veya yaptıkları bugu tesbit ederek milyonlarca malzemeyi geri alıp eksi miktara bile düşürdüler. Bence burada teknik ekibimizin beceriksizliklerini konuşmalıyız. Para yatırma muhabbeti bu olayın konuşulmasında yer alamaz.

6. Bahanelere kanmayın :)

7. yaw hem haritalarda adam kalmadı diye isyan edersiniz hem adamları banlayın dersiniz ben sizdende bişey anlamadım ben banlama taraftarı değilim şahsen aldıkları malzemeleri yani rsbleri geri alsalardı maküldü bence. ama yinede bu sizin düşünceniz saygı duyarım

8. -gemi2012-

-gemi2012- User

söylenecek söz yok bu saatten sonra tepki koymak isteyen ya oyunu bırakır yada uri alımını durdurur yapacak bişey yok nasıl olsa ne söylesek ne desek kendileri çalıp kendileri oynuyor

9. RAMMFİRE

RAMMFİRE User

Global Avrupa 1 serverinde bu haberden sonra isim vermemek adına 2. klanından 7 kişi oyunu bırakmıştır. ( Her ay 15.90 TL VİP, Ve İndirim Paketi ), aynı zamanda her ay yaklaşık 1 Milyon Uridyum çeken. Yani şöyle diyebiliriz 200 TL'den 7 kişi 1.400 TL. Darkorbit şu anda bu hatasıyla benim bildiğim 1.400 TL den oldu net gelir olarak. Bu konuyu açan arkadaşımızın demesine göre 23 kişi daha bırakmış. Hayır anlamıyorum mantığınız nedir? Bu adamlar para yatırdığı için bug kullanmaları serbest. Peki bu adamlar ne için para yatırıyo ? Oyun oynamak için. Böyle böyle herkes oyunu bırakıyo. Adamlar oyuncusu olmayan serverde ne yapacak ? En sonunda onlarda yavaş yavaş çekilecek. Bunu göremeyecek kadar kör mü bu göz yumanlar ? Yazık ne diyelim..

İntikam_Meleği_1908 bunu beğendi.

10. Oyunu bitirmek icin ugrasiyorlar bunlar iyi gunler hammerclav Aegis degilse ve solace gibi bir goliath tasarimiysa ve lazer slotu dusmezse bak o zaman kimse ayakta kalamaz :)

Hem aegis hemde goli gucunde sen dusun :)

11. Ben de ilgili konuda BUG kullananların sonucunu merakla beklediğimi belirtmiştim fakat sonuçta sürpriz olmadı. Bu olay sonucunda zaten oyundan soğumuştum, artık inaktifliğimin de bir bahanesi oldu.
    Son 1 aydır doğru dürüst giriş bile yapmadım ve inanır mısınız hiç oyunu da özlemediğimi fark ettim.
    Oyun her pazar kapı müptelalarının anlamsız bir şekilde x2'de Hades döndüğü(bu etkinlik çığrından çıktı bu arada, üst rütbe ile orta direk rütbelerdeki farkı nirvanaya çıkardılar, kimse düşman gemi kesmiyor), diğer 6 gün ise 4-x haritalarında kutu toplamaya bıraktığı bir hale döndü. Çok yazık oldu çok.
    Şirket oyuncu sayılarına bakarsak zaten nasıl kan kaybettiği açıkça görülüyor. 2008-2009'da 10.000.000 TP ile ilk 10.000'e giremezken, şimdi en kalabalık TR sunucusunda 5-6 seviye olunca sıralama sayfalarına düşebiliyoruz. :)

İlerde sanıyorum ki her oyuncu sıkıntısı çeken oyun gibi serverları birleştirecekler, sonra da yavaş yavaş kapanmaya gider.

12. adamlar oyun açığını kullandı lf4 (kararsız da olsa) fulledi sonra bi kaç hafta sonra ceza bitince oyuna full bir şekilde geri dönecek. bu mudur adalet.

13. sa şimdi arkadaşlar bu açığı kullananlar ceza alacakmış buraya kadar tamam tüm serverlerde toplam 142 kişi serverlere böldüğünde eder 3/5kişi bunlarda ya yan çarlar yada alt sıradaki gemiler olur sıralamadaki gemilere dokunalacağına pek ihtimal vermiyorum

14. oyun 142 kişiyle gerçekten bizlerle dalga geçiyor BANLANMALARINI İSTMEİYORUM ancak yaptıkları bugtan karlarının silinmesi yeterli

15. Merhaba ,

Sürekli aynı şeyleri yazıyorum gibi oluyor fakat bizler iletilmesi gerekenleri raporlayıp iletiyoruz. Sizlerden gelen bildirimleri raporlayıp ilettik ve merkez'in aldığı karar ve uygulanacak cezalar Buradaki duyuruda açıklandığı şekilde bizlerin yapabileceği bir şey yok maalesef.

İyi forumlar.

16. zirve

zirve User

gerçekten son 1 sene içinde olanlar yüzünden bende bu oyunu bırakmayı düşünür oldum bugu yapanları tabiki banlamasın ama rsb miktarı düşürülmeliydi oyun savaş oyunu olmaktan çıktı bakıyorum haritalar boş herkes lowda uri kasıyor pazar günü hades, pvp haritası kutucu dolu birde son günlerde x2 haritası yaratık kesen hileciler çoğaldı , oyunda aylardır çözülmeyen bir sürü sorun varken merkezdeki dahi şahsiyetler defcom yamato tasarımı satıyor çok lazımdı malesef böyle devam ederse ki edecek bizde elveda deriz olur biter

17. RAMMFİRE

RAMMFİRE User

Çevremden oyunu bırakan 4 kişi daha oldu toplamda 11 oldu. 11 Kişinin 2 tanesi vip dışında pek bir şey almazdı ama 9 undan baya kaybettiniz. Geçmiş olsun :) Henüz bırakmadım bekliyorum sadece bu yeni LF4 ler nasıl olacak diye.. Yazık ne diyelim. Gerçekten söylüyorum o zaman diğer herkesde bug kullansın ? Hatta açıklayın BUG un nasıl yapıldığını diyin ki biz nasılsa ne kadar faydalandığınızı sistemden göremeyeceğiz o yüzden bol bol yapın en fazla 1 ay ceza alırsınız.. Bizde ona göre yapalım.

18. Arkadaşlar kimsenin gemisinin kapandığı falan yok. Bug kullananlardan biride tosun paşa tr3 birincisi girin sıralamaya bakın ordamı değil mi....

19. Kesinlikle. Ya ban var diyorlar :D Bug diyorlar video diyorlar ama gel görki ban yiyen olmuyor ha olsada boyle gariban 3-5 oyuncu banlıyorlar biz banladık diyorlar :D Sıralamada gemim var uri çekerdim , vip indiirm herseyi ancak temmuzdan beri uri cekmedim ve fiyat artısından sonrada ne indiirm ne de başka birşey . Oyun bizlerle dalga geçiyor siz aptalsınız diyor bagımlısınız oynayacaksınız diyorlar . Belkide cogu arkadaslarımızın geleceğini karartan bir oyun oldu . Ve umarım ki bizden sonraki nesiller bu aptalca bir oyuna bulaşmadan büyürler .

İntikam_Meleği_1908 bunu beğendi.
  20. @KIRAÇ✔ @Artemis. @SETH

Video ile kanıtlanmış bir BUGCU neden banlanmadı cevap bekliyoruz ?

Kendi konumda da soru sordum fakat cevap yazmadınız çok mu yoğunsunuz ?

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.