PTT ATM sinde Para Yatırma

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve xxC3LL4Txx tarafından 21 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. xxC3LL4Txx

xxC3LL4Txx User

Ben 4-5 gün sonra 10 tllik atmden uri çekçemde forumda gezinirken bi kaç konu okudum x3 günlerinde bazı çekenler yararlanamıyomuş x3ten bendedemi aynı şey olcak yoksa yararlanabilecekmiyim

2. havale yapanlar yararlanamıyor. yani sanırım sende alamazsın

3. xxC3LL4Txx

xxC3LL4Txx User

havale dediğin ne oluyor bilmiyorumda :) ben ama kredi kartsız işlem yapacağım

4. yani bigpointe parayı yollayacaksın değilmi?

5. xxC3LL4Txx

xxC3LL4Txx User

hayır bigpoint değil farklı başka bi siteden yollayacağım

6. yani ödeme yöntemini tam olarak anlamadım :) ama anlık olarak alamıyorsan yani parayı yatırdın uri anında gelmiyosa geçersiz yöntem x3 için.

7. xxC3LL4Txx

xxC3LL4Txx User

ya ödeme yöntemim şu atmye gidiyorsun benim kullandığım sitede pttnin hesap nosu filan var hesap no istiyor yazıyorsun birde tc kimlik no sana fiş veriyor fişin üstünde sıra no var siteye giriyorsun nakitini alıyorsun ve darkorbit oyun parasına çeviriyorsun bunların hepsi KREDİ KARTSIZ

8. valla pek birşey diyemiyeceğim. değişik bir yöntem. modlardan yanıt gelmesi daha mantıklı olur.

9. xxC3LL4Txx

xxC3LL4Txx User

havale dediğin ne onu öğrenebilirmiyim birde yardımın içinde sağol

10. havale, bigpointe hesap no suyla parayı yollarsın bir süre sonrada urin gelir.
    Kod:

Havale Nedir?
    Havale işlemleri genel olarak hesaplar arası para gönderme işlemi olarak bilinir. EFT’de olduğu gibi farklı bir bankaya havale işlemi gerçekleştiremezsiniz.Havale işlemleri mektup, bilgisayar, banka yolu ile gerçekleştirilebilir. Havale işleminin gerçekleşmesi için hesap sahibinin onayı gereklidir bu onay bankaya ulaştığı andan itibaren işlem başlar. Havale tutarı bankadan bankaya göre farklılık göstermektedir. EFT’de olduğu gibi bu işlem çok kolay değildir sizden istenilen bilgiler daha fazla ve daha zaman alıcı işlemlerdir.

11. xxC3LL4Txx

xxC3LL4Txx User

en iyisi ben sitemdeki destek hattına sorayım onlar detaylı bilgiyi verir tekrardan teşekkürler :) :) :)

12. evet en mantıklısı olur :) birşey değil.

13. xxC3LL4Txx

xxC3LL4Txx User

şimdi siteye girdim destek hattı offlinemiş :) ama şöle bişi buldum inş yararlanabilirim ödeme şeklini seçiyorsun bnm sitemde iki seçenek var
    1-Bankamatikten Kartsız İşlem Yaptım
    2-Havale veya Eft Yaptım
    seçenekleri var ben önceden 3-4 kere nakit çekmiştim hepsinde 1. seçeneğe göre yapıyordum bundada aynı şeyi yapacağım çünkü sonuçta kartsız işlem yapıyorum :D tahminlerime göre x3ten yararlanabileceğim

14. yinede araştırmaya devam et riske atmaya da gerek yok :)

15. xxC3LL4Txx

xxC3LL4Txx User

doğru modlarında bi yorumlarına bakalım sonra gümbürtüye gideriz ama büyük ihtimal yararlanabilirim ya

kardeş bi konum daha var ondada öneride bulunabilirmisin konunun adı Urimi Neye Harcamalıyım

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 22 Eylül 2014
  16. Bakın , Big Point üzerinden havale yöntemi ile satın alırsanız , 3x kampanyasından yaralanamazsınız.

Çünkü havale ile satın alım yaptığınız da , Uridyum ' lar hemen hesabınıza geçmiyor.

Bunun yerine Gamesultan gibi , Resmi distribütör ' lerden E - Pin ile alım yapabilirsiniz ki , E - Pin ile alım yaptığınız da 3x kampanyasından sorunsuz yararlanırsınız.

Şahsen ben bu şekilde , Uridyum alımı yapıyorum

----------------------------------------

Değerli Oyuncular,

Bigpoint ile Game Sultan Firmaları arasında yapılan anlaşma sonucunda Bigpoint oyunları için E-pin kodlarının Türkiye’deki tek yetkili satıcının Game Sultan olacağının haberini vermekten mutluluk duyuyoruz.

Dark Orbit, Seafight, Drakensang Online, Farmerama ve diğer tüm Bigpoint oyunlarının E-Pinlerini Game Sultan’dan güvenli ve hızlı bir şekilde alabilirsiniz.

Forumlar > Turkish > Yardım > Ödeme ile ilgili S.S.S.

Kısmında , Sana yardımcı olabilecek diğer konuları görebilirsin.

Yukarı alıntı yaptığım kısım ;

Forumlar > Turkish > Yardım > Ödeme ile ilgili S.S.S. kısmında

Bigpoint ile Game Sultan işbirliği isimli konudadır.

Oraya da bakabilirsin , Gönlünün rahat olması açısından

Son düzenlenen: 21 Eylül 2014
  17. Merhaba ,

Burada açtığınız konu çözüme kavuşmuş. Aynı konuları tekrar tekrar açmayınız.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.